Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oihbcbnm,sd

250 zł na wesele

Polecane posty

"Nikt do nikogo nie dzwoni,idzie fama po rodzinie i zawsze jest wiadomo ile dać.W moim kręgu to normalne.Brakiem szacunku u nas jest danie mniej,potem jesteś na językach." kurwa na językach:D:D:D:D : 🖐️ dobrze że nie mieszkam w takiej pipidówie :D ja bylem na k 7-8 weselach i dawalem prezent za mneijewiecj 300-400 lub kase 400-500 za dwie osoby ale jakbym dal 300 za dwoe osobuy nikt by mnei na języki nie brał :D:D:D::D:D:D

" 13:35 [zgłoś do usunięcia] kkkiiikkkaaa A potem się czyta na forach ślubnych rozpaczliwe wątki typu "na 100 zaproszonych osób przyszło 50". I będzie coraz gorzej z frekwencją na weselach przez to głupie parcie na 500zł w kopercie. Bo bądźmy realistami, kogo na to stać?" bno bez przesady...500zl to nie jakiś majątek...zeby raz w roku isc na wesele:P gorzej jeslu sie dostalo 2-5 zaproszeń bo akurat zanjomi w rodzinie swojej i od strony partenra sluby... ja tak mialem ze w przeciagu 6 miesiecy 3 sluby wypadaly w sensie zaproszneia mialem...:/ i ludzie jak nie maja kasy nie ida... w kazdym razie presja 500zł za dwie osoby jest głupia....

Gość oihbcbnm,sd
raczej szacunek nie wyraża się w zł naprawdę chyba mieszkasz w pipidówce gdzie zł w kopertach są lokalną sensacją

Gość oihbcbnm,sd
ja mam 3 wesela w czerwcu, 1 komunię jeszcze w maju

Gość kkkiiikkkaaa
Wiesz, jak ktoś żyje od pierwszego do pierwszego to 500zł jest sporym wydatkiem. Często trzeba tez wydac kasę na dojazd, jakiś ciuch, bo to albo butów brakuje albo sukienka zrobiła się za mała:) I nagle okazuje się, że trzeba wydać 1000zł, a to dla większości stanowi pół pensji.

Gość do gildiankiiiiii
gildiankaaaaa mieszka w byłym PGR-ze, tam ludzie mają rzeczywiscie inna mentalnosc, w stylu zesram sie,zastawie sie a postawie sie :) glupio to jest dac 200zl jesli jest sie presezem albo zarabia sie te 10tys na miesiac, przy normalnych zarobkach 200-300zł to norma