Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaPatrycja

chusty do noszenia niemowlat?

Polecane posty

Gość ubibibibibibibibibibibibi
a ile masz wzrostu> ja mam 170 i mka była ok, ale ze względu na męża mamy l.. elastyczna na początek niby łatwiejsza w obsłudze, ale na długo nie staczy, aj zaczynałam od tkanej i nie miałam problemów

ja miałam to samo niestety:( ale jakoś ta chusta nie wpadła mi w ręce wcześniej:( a o wózku w ogóle nie było mowy bo wrzask jeszcze większy.... nie wiem jakie są bo ja dostałam więc nawet sie nie zastanawiałam nad tym ale on miał juz 4 mc:)

ma znaczenie, ja też jestem szczupła (52 kg) i mi bardziej pasowała mka, ale mąż normalnej budowy ciała i 183 cm nie mógł by wtedy nosić..

ale lke tez nosilas? bylo to widac ze za duzo czy poprostu musialas sie wiecej razy owiazac?

Gość Bułka bibułka
Ja mam Rapalkę lawendową tkaną, ale nie nosiłam w niej dziecka prawie wcale bo bałam się, że źle dziecia wsadzę i krzywdę mu zrobię/kręgosłup skrzywię/doprowadzę do sysplazji, itp i w sumie żałuję że kupiłam. Jak jesteś przekonana że będziesz nosić to kup, u mnie był to jeden ze zbędnych wydatków.

jestem przekonana bo czasem nic nie moge w domu nawet zrobic bo placz.. a tak moze bym cos robila z nim na brzuchu.;) dzis akurat spokojny.:)

tak, lke nosze od kiedy synek skonczył miesiąc i poprostu musze dodatkowo sie obwiązywać tymi ogonami :) ale nie ma z tym większego problemu :)

Gość karrrolyna
Jasne,ze starsze dziecko to juz chodzi,ale dzieci maja to do siebie,ze nagle opadnie z sil ni z tego ni z owego. mnie sie nie chce tarabanic wszedzie wozka ani nosic na rekach,wiec mam przy sobie nosidelko (a chusta chyba jeszcze mniej miejsca zajmie w torbie) i mozna takiego dzieciaka zapakowac ,jak juz wymieknie

ma 14 miesiecy

mój Julian

ja mam do sprzedania nieuzywanaa chuste tkana firmy Nati za 150zł wiecej info pod nr gg 6982327 lub mail paczii@wp.pl

Gość gagg6a
Szukacie bardzo dobrych chust dla siebie ? Jeśli posiadacie dziecko lub będziecie za niedługo posiadać to osobiście polecam Chusty natibaby lub inne które znajdziecie na www.gomama.pl/chusty.html niesamowitej jakości chusty dla każdej mamy !