Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowwwa

Lubuje sie w zonatych mezczyznach

Polecane posty

Gość ut207
buachachacha

Gość czarna wdowwwa
maryska racja, spotkalam takiego jednego na swojej drodze i przyznaje ze pomimo ze mu sie bardzo podobalam to grzecznie mnie prrzeprosil i powiedzial ze nie jest zainteresowany bo jest szczesliwy z zona. Dobry chlop ;)

Gość przyszła mamusia 2013**
Pomyśl sobie że skoro zdradzili swoje żony z tobą to ciebie też puszczą kiedyś bokiem...kto raz zdradzi ten potem bedzie i tak to robił...współczuje musisz mieć jakieś problemy natury osobistej...

Gość zdechły fiołek
I tak te Twoje związki nie będą na długo. Naobiecuje Ci złotych gór, dasz mu kilkanaście razy dupy, znudzisz mu się, pójdziesz won, a on grzecznie z podkulonym ogonem do żony wróci :-D

Gość maryska86
wdowa a nie chcialabys miec swojego mena na wylacznosc? tworzyc z nim wspolne chwile, historie ktore beda tylko was dotyczyly? bo wiadomo jak to z zonatymi mezczyznami

Gość czarna wdowwwa
maryska chce ale jak narazie jestem w trakcie poszukiwan i niestety nie trafiam za dobrze. No bo w 99% zonaty bedzie chcial wrocic do zony a mi zostaje tylko dzika przyjemnosc ze bylam lepsza niz jego zona... wiem dziwna jestem ;p

Gość henrietta.
w czym lepsza? jestes szmata

Gość długi pen
Takich jak ty na pęczki miałem. I chodziło mi tylko o rżnięcie :classic_cool:. Wychodziłem od jednej, jechałem do drugiej :classic_cool:. Śmiałem się z was głupie naiwne baby hahaha

Gość hola hoiooop
moja kolezanka kiedys lubowala w zonatych, tez mowila ze czula sie lepsza od tych wszystkich zon itd, ale znalazla niedawno kogos dzieki komu poczula sie dowartosciowana, caly problem polegal w jej niskiej poczuciu wartosci z toba jest tak samo, jak i z wiekszoscia kochanek

Gość llSamiKafe
podsumowując autorkę kręcą faceci, którzy zdradzają i oszukują swoje partnerki... dziwny ideał faceta, ale cóż... :P do tego ma świadomość, że jest przygodą dla takiego kolesia, jakąś odskocznią, czyli kręcą ją związki oparte czysto na seksie, nie potrzebuje autorka głębszego uczucia, tego, żeby facet zrezygnował dla niej z innych kobiet, że miał wczoraj penisa w żonie, a dziś w niej to żaden dla niej problem, odpowiada jej, że jest poniekąd rzeczą, tylko atrakcyjnym ciałem, które daje się wykorzystywać. Dla facetów, typu zdradzający swoją żonę drań, nie ważne czy Ty autorko się nawiniesz, czy zaraz inna. Byleby mieć jakąś na boku, co da sobie wsadzać kiedy mają na to ochotę i jeszcze będzie się cieszyć, bo się dowartościuje, że to na nią właśnie padło... bo jest taaaka piękna i seksowna :D

Gość llSamiKafe
"dzika przyjemnosc ze bylam lepsza niz jego zona" - trochę naiwna jesteś :D facet chce kolejną dupę i tyle, na tym etapie jego związku, gdy szuka chętnej dupy na boku, jesteś rzeczywiście lepsza, bo nowa, nieznana i tyle, podupczy i znudzi się, znajdzie następną i ta następna też będzie lepsza od Ciebie, skoro jej szukał po tobie? :D nie, po prostu chce nowej i tyle. Widziałaś z jakimi pasztetem zdarza się, że zdradzają znani mężczyźni,np. Bekham? znaczy, że każda z tych kochanek, była lepsza niż żona? :D naiwniaczka jesteś, dla faceta jesteś przez pewien czas nową szparą i tyle, bo i tak by Ci się nie oświadczyli, nawet jakby byli wolni

Gość tymonn
Victoria nie jest pasztetem

Gość tymonn
aaaa zdradzaja sorry nie doczytalem

Gość autorko halo
czekamy na twoje kontr argumenty :-p

Gość czarna wdowwwa
Ale czemu odrazu zaznaczasz ze to ja jestem wykorzystana? moze jest na odwrot i to ja lubie wykorzystywac facetow i dobrze mi z tym? ;)

Gość henrietta.
a pomyslalas o jego zonie?

Gość llSamiKafe
W najlepszym przypadku to idzie w dwie strony, tzn. zawsze Ciebie wykorzystują, bo przecież używają sobie Ciebie, jako odskoczni, ale Ty naiwnie się pocieszasz. że też wykorzystujesz. Żałosne to trochę.

Gość czarna wdowwwa
henrietta nie bo po co? glowe sobie mam tym zaprzatac? semikafe, bladzisz i widze ze i tak do ciebie to nie dotrze wiec zajme sie wykorzystywaniem zonatych facetow i rozbijaniem ich zwiazkow :D Tak, lubie pieprzyc zonatych!

Gość straznik fakaffe
ten SEMIKAFE to jakis pseudo madry cwel.. kurwa pelno tu takich dzieciakow, nie da sie tego sluchac wiec skoncz zjebie genetyczny i wracaj do mamusi.

Gość llSamiKafe
Może podam abstrakcyjny przykład, żeby to uwidocznić, bo widzę, że nie pojmujesz istoty sprawy, powiedzmy, że ktoś z rodziny wie, że dobrze sprzątasz, więc myśli sobie, że zaprosi Cię do siebie na wspólne porządki. Chodzi tej osobie, tylko o to, żebyś mu posprzątała, może nawet Cię nie lubi, to nie istotne. Możesz w tej sytuacji stwierdzić, że to jest wykorzystywanie i nie pozwolisz na to, lub... możesz stwierdzić, że przecież Ty też skorzystasz z tej sytuacji, w końcu lubisz sprzątać i może dostaniesz nawet coś na obiad, jak się dobrze uwiniesz. Rozumiesz? Jakiekolwiek Ty będziesz mieć nastawienie psychiczne, nie zmieni podejścia tej osoby, która chce tylko Cię wykorzystać, dla której jesteś darmową sprzątaczką, nikim więcej. Tak tutaj widzę podejście żonatych facetów do Ciebie. Nie istnieje tutaj szacunek do Ciebie, jesteś tylko darmową k***.

Gość czarna wdowwwa
O rany co za glupek.. uciekam stad bo przeraza mnie twoja glupota. pa przegrancu :)

Gość znawca tegoż tematu
Zeby cie uświadomić. Facet to świnia. Myśli tylko i wyłącznie główka ... ale tą od penisa. Młoda dziewczyno jesteś, więc dlatego taka naiwna. Ale życie to zweryfikuje. JUż niedługo się o tym przekonasz. Takich jak ty pół świata... ale przynajmniej czerpiemy z tego przyjemności. Bo ciebie bzyknę, zerżnę a żonę kocham :classic_cool:

Gość llSamiKafe
Tak to jest jak brak kontrargumentów :), ale w końcu ten wątek powstał tylko, żeby się dowartościować i wkurzyć mężatki... :P autorka jak widać, nie grzeszy inteligencją. Tak, idź stąd autorko, lepiej zrób sobie tipsy :P.

Gość phiphiiii
llSamiKafe bez sesnu ten twój przykład. bo według ciebie to z seksu przyjemność czerpie tylko facet a kobieta może tylko tracić, a to bzdura straszna jest. Kobiety lubią seks, i też mają z tego przyjemność. A taki koleś co zdradza swoją ślubną to do kochanki śmiga wykąpany, wypachniony, podniecony, że robi coś "zabronionego" i się stara, bo wiadomo nowe ciałko to i chęci inne. I ona traci/zyskuje tyle samo co ten koleś, często więcej bo oprócz dobrego seksu kochanek ją do fajnej knajpy zabierze. A i szacunek to traci osoba która zdradza a nie osoba wolna, z którą się zdradza.

Gość phiphiiii
czyli odwracając ten twój przykład ze sprzątaniem, facet wpada sprząta, i jeszcze robi obiad. Tylko żonie się nie przyznaje :P.

Gość Piotr Kotowski
a moze chcialabys wiernego przez wiele lat meza ktoremu sie juz wiernosc znudzila? I takiego ktory mial w zyciu tylko zone?

Gość henrietta.
jak to po co sobie glowe zaprzatac????? to jego zona idiotko!!!

Gość llSamiKafe
ktoś tu nie zrozumiał przykładu.. nie chce mi się pisać wersji dla słabszych, więc może phiphiiii po prostu przeczytaj jeszcze raz

Gość Stary Poznański Luj
Tak, żonaty jest bezpieczny, zawsze można go porzucić, gdy emocjonalnie za blisko się zbliży. Ma więcej do stracenia Czarna Manipulantko!

Stary Poznański Luj ---> To poruszające i smutne. Zapłaczmy wspólnie nad jego losem :p