Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borgia*

Flircik mnie kręci!!!!!

Polecane posty

Maleńka to może najpierw należy zjeśc a potem się denerwować;)

Powinny być jakieś punkty wymiany klientów, żeby się szefowie kuchni mogli z konsumentami dobrać w razie niedopasowania :D

Maleńka, nie chodzi mi o bary szybkiej obsługi :D Raczej o takie miejsca, gdzie stałego klienta można by wymienić na nowego ;) Bez konsekwencji oczywiście ;)

Toż ja, wcale Cię nie chciałam wysłać do baru szybkiej obsługi ;) :P Tam mają zapewne niezdrowe i ciężkostrawne jedzenie :D :P Zawsze możesz spróbować zjeść w jakimś zaprzyjaźnionym miejscu, ale wyrzuty sumienia raczej będą :P

Och, skorzystać pewnie by można z małej przekąski tu i tam, ale gdyby moja szefowa się dowiedziała, to nie dość, że w życiu bym już nie zjadł, to pewnie wywaliłaby mnie z lokalu na kopach :D

Velvet, dowiedzieć się nie musi ale, czy Ty byś dał radę, jadać i tu i tam ;) :P Łakomstwo nie zawsze popłaca ;) Norton witaj :)

Maleńka, tego się obawiam, że mógłbym się nie opanować i zbyt często z obcych jadłodajni korzystać :D Dlatego też, chociaż nie kryję, że czasem mnie myśl nachodzi, żeby zajrzeć do jakiegoś miłego lokalu, na małe co nieco, to jak na razie jednak pozostaję przy swoim stałym menu :)

No właśnie :) Jak się skosztuje raz czegoś nowego, to może to popaść w nawyk ;) :P Nowe smaki zawsze kuszą ale i niestrawnością grożą :D :P :P

A ja tam wolę sam sobie coś ugotować a mc donaldy omijam z daleka wystarczy że popatrze sobie na te otyle osoby które tam się kręcą :-)

Velvet to czekaj ile się da, zanim pokusisz się o skosztowanie w innym lokalu ;):P Może nie będzie jednak takiej potrzeby :)

Maleńka, czekam, długo i cierpliwie. Tyle, żem ja nie anioł, więc cierpliwości, jak każdemu, w końcu zabraknąć mi może :)