Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczy_na takajedna

powiedzcie mi czy to normalne!!!!!!!!!!!!! :(((

Polecane posty

wczoraj sie dowiedzialalmod mojego faceta, ze ten jak chodzil na striptiz z kolegami jednoczesnie bedac w zwiazku ze mna, to placil lasce za taniec, a ona tam mu doslownie wywalal cyckina twarz i bawila sie reka na dole i mu pokazala mala :( jana poczatku nie chcialam sie zgodzic zeby chodzilna jakis striptiz alemnei przekonalze to tylko zabawa, i teraz mnei przekonuje ze to co robi tam to normalne!!! bo nie moze on dotknac dziewczyny jak tanczy a onajego moze dotykac. Zapytalalm sie ze ja jak ide do klubu potanczyc to robie to tylko z moimi kolezankami a nie tancze wogole zfacetami, a skoro on moze to i ja teraz widocznie moge tanczyc z facetami,ale powiedzial mi ze to co innego i ze ja nie moge! Nie potrafie go przekonac ze to mnei rani i ze to nie jest normalne! nie odzywamy sie dzisiaij wogole, co ja mam mu powiedziec?? w naszym zwiazku jest bardzo dobrze, prosze dziewczyny albo facecijakie macie opinie??

Gość dyrektorke srycipa
masz 15 lat czy co?

jestesmy przed 30tka oboje,mamy oboje swoje hobby,luzny tryb zycia w tym sensie ze kazde z nas ma swoje towarzystwo i swoje wypady jak i mamy wspolne rzeczy, ale to przeroslomoje oczekiwania :(

ale jak ja mam mu powiedziec ze to nie jest normalne!? :(

Gość Marzenkoman
i po co on tobie to powiedział ? ukręcił na siebie bicz.

wlasnie bo on jest szczery, zawsze o wszystkim mi mowi :) ale nie to zeby zalowal, bo nie bylo tak, tylko pytal sie o pozwolenie na dalsze wypady..