Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kukielka4

Upragniona ciążą

Polecane posty

Witam wszystkie panie które bardzo chca zostać mamusiami, tak jak ja jest to obecnie moje najwieksze marzenie. A wiec kilka słów na poczatek mam 26 latek, od 10 lat kocham sie z moim teraz juz od prawie 4 lat mezem i nic. Wczesniej szczeze mowiac nie staralismy sie o dzidziusia, zaczelismy ok 3 miesiace temu. Ale jestrem zrozpaczona i bardzo sie boje ze jednak nic nam z tego nie wyjdzie wprawdzie przeciez wspolzyjemy od 10 lat ale nie konczyl we mnie nie stosowalismy zadnej antykoncepcji czasem tylko prezerwatywe, teraz od 3 m-c konczy we mnie. Mamy tez ograniczona mozliwosc seksu poniewaz on jest od 2 m-cy w domciu tylko na weekendy i tak bedzie jeszcze przez 3 m-ce poniewaz rozwija swoja kariere i jest na szkoleniu w innym miescie :( . Niemoge przestac o tym myslec jestem zalamana wiec moze macie jakies rady o polepszeniu płodnosci, co powinnam robic zeby zeby miec wymazonego dzidziusia :)

po roku staran o dziecko mozna mowic doiero o problemach z brakiem polodnosci. Stres wam nie pomoze - wiec troche luzu . powodzenia zycze

no widzisz my współzyjemy ze soba juz 10 lat a inni zrobia to raz i dzidzius jest dlatego sie zastanawiam czy czasem nie mamy problemow teraz 4 czerwca ide do ginekologa na kontrolne i cytologie i w sumie niewiem chyba mu powiem ze staram sie o dziecko i zobacze co on odpowie .

Gość to na badania
zostaje ci isc ty badania a facet badanie nasienia

Gość to na badania
chodz ja nie konczyl w tobie to poprostu sex przerywany wam sluzyl a 3 miesace to zadne starania jak narazie po roku pol torej mozesz pisac ze masz probemy z plodnoscia

Gość hermenegilda ...
3 miesiace to malo, tym bardziej ze nie masz meza "na codzien" ... U nas "przerywany" przez prawie 16 lat dzialal i malucha nie bylo (choc wiedzielismy ze jak bedzie to tragedii nie bedzie :P) a jak poszlismy na calosc (bez zadnych "staran" :O ) to po pol roku w ciazy bylam :) Przestancie sie "starac", kochajcie sie "do konca" jak tylko macie okazje i OCHOTE i bedzie dobrze :)