Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawijacz

Czatując w ciągu 3 miesięcy przespałem się z 11 kobietami z netu

Polecane posty

Gość nawijacz

Pomyślałem, że podzielę się tym ciekawym doświadczeniem.. Jakiś czas temu z nudów w pracy odpaliłem czata. Normalny nick to i kobiety zagadywały. Młodsze, starsze, mężatki, wolne. Po kilku rozmowach rozwaliłem system: Panowie, nie zaczynajcie rozmowy o seksie. Nawijając rozmowa i tak z czasem schodziła na ten temat, często z inicjatywy kobiet. One też wychodziły z inicjatywą kawy. Po pierwszej propozycji pomyślałem "a co tam". Okazało się, że kobiety lecą na dwie rzeczy: zrozumienie ich problemów, normalność. Jeśli ma się umiejętność poprowadzenia rozmowy, zainteresowania, jest się oczytanym to można zdziałać cuda. Pewne niedostatki urody naprawdę wtedy umykają :)

jednym słowem zrobiły z Ciebie dziwkę.Zostałeś wykorzystany...przeleciaały Cie jak szmatę i na tym sie skonczyło:-)

Gość sdfg
a potem sie obudziłes no szkoda

Gość gdfzsgs
Nie masz się czym chwalić męska dziwko 🖐️

Gość prawiki tmt
Na którym czacie i czy były ładne?

Gość annia.....................
A kutas jeszcze Ci nie odpadł????:D

Gość chory psychicznie schizofrenik
a zarobiłeś coś pokaż fote

Gość nawijacz
Nie płaciły mi więc dziwkarstwo odpada. Czat interii - jeden z lokalnych. Co do urody to szczerze mówiąc różnie bywało: Powiedzmy w skali 1-6 ocena na 4 to było minimum przyzwoitości.

ja od zawsze stosuje tą technikę .... czyli zrzumienie i normalnośc...a przedewszystkim trzeba mówić to co kobieta chce usłyszeć/. i podrywm udany i rooochanko zapewne też co prawda mnie osobiie nie chciałoby sie podrywać na czacie lasek ciągle te same rozmowy schematyczne to nudne ... ale ja autorowi topika wierzę. tez potrafię tak rozmawiać z kobietami żeby same chcialy sie spotkać w realu.

Gość nawijacz
Zależy od okoliczności. Wiadomo, że kobieta też musi jakiś poziom prezentować. Mi się to zdarzyło jakiś czas temu kiedy kobiety nie były jeszcze tak antagonistycznie nastawione przez ten cały tabun małolatów, którzy je odstraszają. Aczkolwiek nie zaczynają rozmowy od: hej, z kad klikasz można szybko tę barierę przeskoczyć.

to muszą być jakieś desperatki.Dlatego ci dały:D:D:D:D:D Nie wiem jak Ty wyglądasz ,ale podejrzewam,że żadna ładna nie siedzi na czacie i sie nie umawia na sexy:D:D:D Jesteś dziwka bo płacisz za prąd :D:D:d