Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam już dość...........

WYSOKIE RACHUNKI ZA PRĄD

Polecane posty

7 tys zł. Co ja mam robić ? Nie jestem w stanie tego zapłacić.

Gość doonowo
to chyba nie za mieszkanie?

Gość agulinka aga
chyba żartujesz? to za cały rok? nie wierze...

Gość agnieszka25433
jeśli to prowo, założone po prezcytaniu mojego tematu to średnio Ci się udalo. Bo ja nie narzekałam, że nie mam z czego zapłacic, tylko, że czuję się okradana...

Gość agnieszka25433
przeczytaniu*

doonowo Za domek :-( W zeszłym roku mialam 19 tys.Okazało się,że licznik był trafiony.Dali nowy, ale żebym mogła korzystać z niego musiałam zapłacić. Wzięłam kredyt.Nowy licznik ok, rachunki 1300 zł, aż do dziś. Załamałam się, ja nie zarabiam nawet takich pieniędzy.Jakim cudem mogłam nabić 8 tys kilowatów, z czego ponad 5 tys na taryfie nocnej,gdzie śpię

,,agnieszka25433 jeśli to prowo, założone po prezcytaniu mojego tematu to średnio Ci się udalo. Bo ja nie narzekałam, że nie mam z czego zapłacic, tylko, że czuję się okradana..." To,że czuję się okradana to raz. Dwa,że jak nie zapłacę to odłączą. Nie wyobrażam sobie życia z dziećmi bez prądu:-(

Gość to i tak niezle
ja za prad i wode wliczajac w to zuzycie na posesji place srednio 15 tysiecy;)

Gość to i tak niezle
a nie masz latarni na posesji ktora sama oplacasz?

ktos kradnie ci prąd?? zgłoś to. wyłączaj bezpieczniki gdy nie ma cie w domu. i obserwuj licznik.

,,to i tak niezle ja za prad i wode wliczajac w to zuzycie na posesji place srednio 15 tysiecy" Chyba jak masz wszystko na prąd. Ja mam centralne ogrzewanie+kominek,żadnych latarni itp. Pralka , telewizor,komputer, laptop,wieża i czajnik. Zwykle płacę 1300 zł

,,ktos kradnie ci prąd?? zgłoś to. wyłączaj bezpieczniki gdy nie ma cie w domu. i obserwuj licznik. " na to wygląda, bo w nocy mam zużycie ponad 5 tys kw, a w dzień ok 3 tys kw

agnieszka25433 jeśli to prowo, założone po prezcytaniu mojego tematu to średnio Ci się udalo. Bo ja nie narzekałam, że nie mam z czego zapłacic, tylko, że czuję się okradana... Możesz podać mi link? Udało ci się załatwić sprawę?

tak czy inaczej powinnas porozmawiać z kims w elektrowni, rob tak jak mówie. chyba ze masz jakies stare urządzenie w domu co ciagnie prad jak smok, ale watpie.

swoja drogą 3tys kw w dzien to tez o wiele za dużo moim zdaniem.

,,chyba ze masz jakies stare urządzenie w domu co ciagnie prad jak smok, ale watpie." Ale to bym zawsze miała tak wysokie rachunki

idz do elektrowni, a moze masz jakiegos znajomego pracownika elektryka, niech przyjdzie i to sprawdzi:) da sie takie rzeczy wykrys, jak juz zauwazy ze cos nei tak wystarczy ze nawet wieczorkiem odepnie odpowiedni obwód i jak sasiadowi swiatlo zgasnie bedziesz wiedziala co jest grane ;p

Zadzwonię tam jutro,a dziś przez noc sprawdzę ile pożarła moja lodówka. Kojarząc fakty to w zeszłym roku była ta sama pora roku. Naprzeciw zaczęli budować blok.Podejrzewałam ich,że oni mi ciągną. A teraz jak się ociepliło to zaczęli budowę drugiego bloku i znowu to samo się dzieje. A stan licznika jest od 23 marca, czyli mniej więcej pokrywa się z ruszeniem budowy.

Gość agnieszka25433
U mnie za 2 miesiące, a które przyszedł ten duży rachunek, własciciele robili remont w mieszkaniu synka i tez w sumie mogli wiertarki i inne duperele podłaczac pod mój licznik, bo w tym czasie się to działo.