Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agucha78

Przepis na salate z tunczykiem-poprosze

Polecane posty

Gość agucha78

napiszcie jak robicie? mam salate,ogorka,pomidor,tunczyk,kukurydza co z tego dac i jaki sos?

Gość Żeberko
Proszę bardzo. Puszka groszku, puszka kukurydzy, puszka czerwonej fasolki, uszka tuńczyka (na bogato dwie), jabłko w kostkę, ogórek kiszony w kostkę, łycha majonezu i łycha jogurtu. Pycha!

Gość Żeberko
Miało być puszka tuńczyka:-)

hejka ja zawsze robie taką : kapusta pekinska, ogórek, pomidor, kukurydza, majonez, tunczyk i ser zółty. Jest to sałatka warstwowa a robie ja zawsze tak: siekam kapuste dosc drobno, siekam pomidora i ogórka sole i zostawiam pol godz. zeby wyszla z nich woda potem ogorka i pomidora daje do kapustki potem tunczyk potem warstwa kukurydzy , warstwa majonezu tylko dobry musi babuni albo helmans potem warstwa sera żółtego startego na tarce i smacznego :) jak chcesz to jak nabierzesz karzda porcje to sobie posolic i popieprzyc do smaku:)

Gość desest
beznadziejne te przepisy, walicie wszystko co sie da, ze robi sie z tego mega kaszana. tunczyk, jajka+majonez=mega pierdziawa:O

Gość tunczyka czasem zjem
ja robie taka: ogorki kiszone, ryz, kukurydza z puszi, tunczyk. doprawic sola, pieprzem. wymerdac w majonezie wszystko.

oj ryż i ogorki narobilas mi ochoty :) takiej wersji jeszcze nie próbowałam :)

Gość karolciaoko
tuńczyk, żółty ser, majonez, pomidor :) i czosnek jak ktoś lubi, a jako danie główne smażę cebulkę, pomidory, tuńczyka. Później ugotowany makaron świderki i jak kto woli majonez jak i czosnek:) niebo w gębie :)

Gość tunczyka czasem zjem
kukielka to strasznie prosta ale rownie pyszna salatka. polecam :))

Gość kiteczkkaa
blehh wczedzie ten majonez;/ ja robie o wiele lepszą i lżejszą: tuńczyk, sałata, oliwki, pomidor, cebula, jajko, wszystko polane vinegrette- taka uproszczona wersja sałatki nicejskiej;)

Gość tunczyyyk
dokładnie, tuńczyk jest sam w sobie tłusty, po co jeszcze dodatkowo majonez;/ lepsza oliwa z jakim vinegrette własnie, ewentualnie z jogurtu mozna zrobic dobry sos czosnkowy

Gość sssiwwwa
sprawdzona i bez majonezu: salata lodowa , tunczyk, kukurydza, ogorek zielony, pomidory, rzodkiewki, jajko.Całość wymieszać, pycha.