Gość pomóżcie mi kochani prosze Napisano Maj 7, 2012 czy sątakie prace w ogóle? najlepiej oczywiście żeby to była praca w domu albo nawet poza, byle nikt mi na ręce nie patrzył i nie musiałabym rozmawiać z ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopae Napisano Maj 7, 2012 sprzątaczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdejihi Napisano Maj 7, 2012 dyżurny ruchu PKP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 7, 2012 ksiegowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zvvvvvv: Napisano Maj 7, 2012 Informatyk - programista :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana :" Napisano Maj 7, 2012 akurat sprzataczka i ksiegowa maja kontakt z ludzmi,proponuje ornitolg,weterynarz,kominiarz hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fitness woman33 Napisano Maj 7, 2012 a co trzesaci sie rece, masz nerwice, fobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stella... Napisano Maj 7, 2012 ja też takiej pracy poszukuję. obecną mam taką że same telefony, ciągle ktoś pprzychodz itp. mam humanistyczne wykształcenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomóżcie mi kochani prosze Napisano Maj 7, 2012 Poprostu jestem typem samotnika, ludzie mnie męczą. Najproduktywniejsza jestem jak moge pracować sama i nikt mi nie przeszkadza. Nie potrafie działać w zespole, rozmawiać z ludźmi. Chciałam iść na informatyke, ale niestety jestem za słaba z matematyki. Nie wiem co robić, jaki zawód wybrać. Pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Van Zann Napisano Maj 7, 2012 a kto każe sprzątaczce gadać z kimkolwiek??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana :" Napisano Maj 7, 2012 ja bylam sprzataczka i wszyscy mnie zaczepiali hhe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 7, 2012 nie, ksiegowa nie ma kontaktu z ludzmi, glowna ksiegowa owszem, zwykla ksiegowa jest zazwyczaj zagrzebana w papierach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meganka 009876432 Napisano Maj 7, 2012 mam tak samo :) Ludzie mnie męczą, a nawet nie potrafię się z nimi dogadać :D Zawsze szukam pracy, gdzie nie muszę z nimi za dużo rozmawiać. Spróbuj pracy na produkcji/ w fabryce. Jesteś tylko Ty i towar, nikt Cię nie zamęcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana :" Napisano Maj 7, 2012 Naucz sie podszywac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 7, 2012 Piszac, ze ksiegowa nie kontaktu z ludzmi nie chodzilo mi oczywiscie o to, ze nie widuje ludzi i z nimi w ogole nie rozmawia. Ale czym innym jest paraca ksiegowej, nawet w zespole, a czym innym typowa praca przy obsludze klienta. O to mi chodzilo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zagadza się Napisano Maj 7, 2012 taka praca to chyba marzenie każdego człowieka,każdy by chciał taką pracę,przyjść na 8 godzin i nie mieć kontaktów z innymi ludźmi,ja też nie lubię pracy w zespole i tam gdzie jest kontakt z innymi ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 7, 2012 autorce chodzilo konkretnie o kontakt z klientem. Jakiegokolwiek kontaktu chyba nigdy sie nie da unikac, chyba, ze ktos jest np. snajperem ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana :& Napisano Maj 7, 2012 Najmądrzejszy:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danka lezba Napisano Maj 7, 2012 proponuje prace złodzieja. Ten unika kontaktu z człowiekiem podczas swojej pracy, wierz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 7, 2012 hehe;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovvvvvvaaa --a-a-aa Napisano Maj 7, 2012 najmadrzejszy na swiecie, a snajper nie ma kontaktu z innymi? Przecież strzela do kogoś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 7, 2012 no tak, ale mysle, ze autorce chodzilo o kontakt bezposredni. Ale masz racje, wlamywacz to lepszy wybor :D A moze kucharka? Stoi sobie, miesza w kotle i duma o niebieskich migdalach?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tłumacz... Napisano Maj 7, 2012 programista, projektant, pisarz poszukaj w necie pod hasłem "freelancer" To jest powazny problem, bo wiele osób tak ma a w Polsce bezmyslnie kopiuje się zachodnie zwyczaje i każe ludziom pracowac w wielkich halach, gdzie panuje hałas i zaduch :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pupcia --a0-0d- Napisano Maj 7, 2012 raz wpadłam jak śliwka w kompot. Nie przepadam za kontaktem z ludźmi. Skierowali mnie na pracę na słuchawce (telesprzedaż). To był koszmar. Czasem można przez to wyrządzić człowiekowi krzywdę, gdy kieruj się go tam, gdzie nie ma predyspozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a bileterka w kinie? Napisano Maj 7, 2012 praca raczej przyjemna, przyjmujesz tylko rezerwacje telefoniczne i siedzisz w okienku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moj zawód Napisano Luty 24, 2019 Patolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociak 6 Napisano Grudzień 14, 2021 Dnia 7.05.2012 o 19:32, najmadrzejszy na swiecie napisał: ksiegowa Wykonywanie telefonów to również kontakt z klientem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach