Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BigLoveBaby

Wielka miłość i DZIDZIA!

Polecane posty

Gość BigLoveBaby

Hej:) Mam 20 lat,z partnerem jestem kilka miesiecy.Miłośc przez przypadek,od pierwszego wejrzenia. Teraz staramy się o dzidzie. Oboje bardzo tego chcemy. Okres spoznia mi sie juz ponad miesiac a testy nadal wychodza negatywne,czemu?:(

Gość suuuu
Bo mówisz o dziecku dzidzia. Sama dziewczyno najpierw dorośnij, ustaw się w życiu, a potem myśl o dziecku. Zajdziesz w ciążę, twój chłopak się ucieszy (bo płodny kozak), a potem cię strzeli i pójdzie do innej. Ty zostaniesz albo z brzuchem, albo z "dzidzią" na utrzymaniu rodziców.

Gość BigLoveBaby
Chodzimy do szkoły,oboje studiujemy.

Gość BigLoveBaby
Czemu odrazu wszystko skreślacie? Bo napisałam,ze dziecko to dzidzia? Wiem,ze to wielka odpowiedzialność i duzo pracy trzeba wlozyc w wychowanie. A czemu ma mnie zostawic? On pierwszy wyszedl z inicjatywa dziecka.

Gość chory psychicznie schizofrenik
a macie kuźwa prace my dzidziusie dużo kaski potrzebujemy :)

Gość BigLoveBaby
Pracy nie mamy ale na brak pieniedzy tez nie narzekamy. Czemu kazdy mysli ze jak mlody facet chce miec dziecko to potem zostawi swoja partnerke? Nie rozumiem,nikt nie wierzy w milosc?;/

Gość yetji
Widać po wypowiedziach, że straszny z Ciebie panienko dzieciak. Na brak pieniędzy nie narzekacie, ale pracy nie macie. Hmm to na kim Wy młodzi ludzie żerujecie? Na rodzicach? :) I bezczelnie chcecie im kolejną gębę do żywienia dołożyć? Przesada. Naprawdę brak słów. :/ Zachciało się młodym zabawy w dorosłość. Kolejny kaprys. Dziecko, sama masz jeszcze mleko pod nosem, maminą pierś ssiesz i dziecka Ci się zachciewa. DOROŚNIJ

Gość Wiktoria D
Jesteś z nim kilka miesięcy i planujecie dziecko? Przecież wy się nawet dobrze nie znacie. Ja pierdole nie pracujecie i kase macie? Z nieba wam leci? Powiedz gdzie to też tam pojde:) wspolczuje marnego rozumowania, wy nawet nie wiecie co to znaczy dziecko

Gość Wiktoria D
Ja niewiem czemu niektóre dziewczyny mają tak mało w głowach. Pozna taka chłopaka myśli że ideał zrobią sobie dziecko a potem rozczarowanie że się głowa nie myślało

Gość kolka123456
uwielbiam "dzidzie " ...

zastanow sie dziewczyny tysiac razy zanim zrobisz cos spontanicznie bez przemyslenia