Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Consuela121

Czy dziewczynie wypada zrobić pierwszy krok?

Polecane posty

Gość Consuela121

Sytuacja w skrócie wygląda tak, ze często widuję się ze swoim przyjacielem, z którym rozmawiam, wychodzę na spacery i mozna powiedziec, że zaczynamy trochę ze sobą flirtować, ale czuję, ze to trochę długo trwa. Tak podstepem poprosiłam swoją znajomą, zeby go wypytała trochę o mnie no i wiem, ze o mnie myśli, tylko nie wiem w końcu czy mam czekać, czy moze mam spróbowac pierwsza wyjść z inicjatywą?

Gość bebhw
Skoro wiesz, że on o Tobie myśli to znaczy że nie spotkasz się z odmową. Zrób pierwszy krok :)

Gość miotilkuaaa
Ściągnij sobie z neta książkę: Nie zależy mu na Tobie. jest na chomikuj.pl Tam jest wiele rad i przykładów jak kobiety psuja swoje zwiazki. jednym z nich jest: NIE UMAWIAJ SIE PIERWSZA Z FACETEM. oczywiście istnieja wyjatki ale tylko potwierdzaja regułę. Tak więc odradzam

Gość chory psychicznie schizofrenik
np. jak idziecie sobie po ulicy złap go za rękę ale kurwa nie całuj i nie zapraszaj go na randki

Gość facet nigdy nie szanuje
tego co mu samo włazi w ręce.On chce być zdobywcą, chce "upolować" zwierzynę , jeśli tegpo nie robi to znaczy że nie chce tego robic, co nie zmienia faktu, że schrupie drobinicę, która mu sama do paszczy wlazła

Gość umuuufffsie
Umów się z nim a po 3 miesiącach mu się oświadcz. Udane małżeństwo gwarantowane.

Gość Consuela121
Ale właśnie chodzi o to, że nie jestem mu obojętna. Gdyby tak było, to bym sobie odpuściła, ale on po prostu jest nieśmiały.

Gość nie tłumacz go głupio
jak facetowi się podoba kobieta to stanie na głowie, zeby ją zdobyć.

Gość cruiser5652
Jest niesmialy i wstydzi sie zagadac skoro mysli o tobie to wychodz z inicjatywa smialo !

Gość ja mam podobną sytuację,ale
my już jesteśmy starzy :-D oboje po 30 :-) mi się do niczego nie spieszy, jestem wytrwała, więc sobie czekam i obserwuję. Widze, jak na mnie patrzy, chce poznawac moje sny i marzenia, plany na przyszłosć, jest zawsze blisko, kiedy tego potzrebuję, jest prawdziwym przyjacielem od 2 lat, ale nie umie zrobić pierwszego kroku. Wiem, ze się boi odrzucenia i tego, zeby niczego nie spierniczyć, zebym się nie spłoszyła :-D a ja tylko czekam az mnie w końcu pocałuje :-D sama nie zrobie 1 kroku :-D

Gość ja mam podobną sytuację,ale
niech się wysili trochę jeśli mu zalezy.

Gość podnieseeee
ses

Gość a ja stwierdzam ze zycie jest
krótkie na takie czary mary hokus pokus kizi mizi i jakies tam podchody