Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kassolina

projektowanie ogrodu

Polecane posty

Gość gość
projektowanie ogrodu tylko z firmą www.gardeners.pl, polecam!

Gość martad

Zgadzam się, samemu trudno założyć fajny ogród, tu trzeba fachowej wiedzy. Dlatego ja zwróciłam się z tym do firmy Ogród-Dom z Niepołomic pod Krakowem. Idealnie odczytali nasze preferencje, mamy ogród-marzenie 🙂 Latem spędzaliśmy tam praktycznie cały wolny czas.

Gość MarcinPe

My projektując nasz ogród pierwsze o czym pomyśleliśmy to jaki wybrać system nawadniania. Po researchu internetów, podpytaniu znajomych zamontowałem zestaw od centrumnawadniania.com. Nie dość, że łatwy w montażu, to jeszcze nie wydaliśmy na niego fortuny 🙂

Piękny ogród to przede wszystkim zadbany trawnik. Jest on ozdobą domu, ale wymaga pracy. Polecam dobry poradnik http://dzialka.bazafirmy.pl/kwiaty/zakladanie-pielegnowanie-trawnikow.php

Gość Ania

Moim zdaniem projektując ogród warto zagospodarować każdy  centymetr. Ja np. postanowiłam kupić jacuzzi do ogrodu - to był strzał w 10! Polecam model Adam od firmy ePraktyk.pl, ja jestem pod wrażeniem 🙂

Gość gość

Najlepiej zgłosić się do sprawdzonej firmy, która zajmuje się projektowaniem i zakładaniem ogrodów. Ja osobiście mogę wam polecić skontaktowanie się z firmą aturi-ogrody.pl Oni projektują ładne ogrody w niezłych cenach.

Szanowni Państwo, zachęcamy do skorzystania z usług naszej firmy Ogrody Niwa. Z chęcia zajmiemy się projektem oraz realizacją Państwa wymarzonego ogrodu. Posiadamy duże doświadczenie w realizacji ogrodów przydomowych, aranżacji tarasów oraz ogrodów na dachach. Zachęcamy do zapoznania się z naszą stroną internetową https://www.ogrodyniwa.pl/.