Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgjhbhj

Jestem bardzo zazdrosna ..

Polecane posty

Gość hfgjhbhj

o koleżankę mojego faceta. OBoje są ode mnie starsi. Mają po 29 lat, ja 22. Ona jest wykształcona, bogata itd. Mieszka od niego o ok 300 km. Wiem , że to dużo, ale ciągle kontaktują się ze sobą przez telefon i fb. Niby wiem , że do niczego między nimi nie dojdzie, ale w porównaniu z nią czuję się gorsza. Wiem też , że jestem o wiele ładniejsza i atrakcyjniejsza od niej, ale nie mam tak dobrej pracy, nie stać mnie na wiele rzeczy. Czy dla faceta to jest ważne u kobiety ( kasa, pozycja społeczna itd.?? Czy patrzą tylko na wygląd?

Byl tu kiedys prawie identyczny temat, prawopodobnie to bylas ty. Moze nie tyle na kase, ale na pewno na pozycje spoleczna i to co ma w glowie. Sam wyglad to za malo, jesli mowimy o jakims bardziej wartosciowym kolesiu.

Gość hfgjhbhj
Pierwszy raz tu jestem. Wiem ,że to głupie. Nie dawno zakiełkowała mi ta myśl.

Gość lilikalilikaaa
pewnie, że patrzą. Uważaj lepiej na nią.

Gość hjgjhbhj
Wiedziałam od początku o tej dziewczynie. Te mysli zaczęły się gdy dowiedziałam się gdzie pracuje i ile zarabia.

Gość czopek456
jezeli tego co ma sie dorobila sama,to świadczy to o inteligencji co jest bardziej pociagajace niz ladna buzia ktorych jest pełno

Gość hjgjhbhj
A co bardziej pociąga przeciętnego faceta?

Gość lokissima
Pieprzenie o Szopenie. Autorko, nie masz co się bać. Faceci lecą głównie na wygląd. A jeśli tamta jest bogatsza, bardziej wykształcona, ma większą pozycje od niego to tym bardziej śpij spokojnie. Mężczyzna potrzebuje świecić przy swojej kobiecie, nie zniesie jeśli w czymś jest lepsza od niego. I wiem to z autopsji. Miesiąc temu rzucił mnie facet, po roku wydawać by się mogło szczęśliwego związku, bo stwierdził, że już nie daje rady, myślał, że mnie dogodni, lecz nie udało mu się. Czuje się głupszy, mniej ambitny, mniej wytrwały. Przekonywałam go, że to nieprawda, ale on "wie lepiej". To fakt, jestem oczytana, interesuję się wieloma tematami, jak się spotykaliśmy zawsze było o czym pogadać. Teraz widzę, że swoją wiedzą wpędzałam go w kompleksy. Szkoda, że dowiedziałam się o tym dopiero przy rozstaniu. Dopóki nie miałam pracy, to jeszcze czuł tam jakąś dominację nade mną. Śmiał się, żebym poszła do hipermarketu towar na półki rozkładać. Teraz, gdy mam taką pracę, że nie muszę się jej wstydzić, wręcz jest wyższa ranga od jego, to zaczął czuć się mały, gorszy. We wszystkim. Dlatego spoko loko, nie zwiąże się z mądrzejszą od siebie, bo będzie zagrażała jego ego :)

Ja tam nie wiem,ale niektórzy faceci są chyba skrzywieni jacyś, bo moja znajoma była z facetem - fajna laska, młoda i seksowna taka do tańca i do różańca, była z facetem i on normalnie nie wiem czy miał jakąś sieczkę w głowie czy co ale zdradzał tą laskę z jakąś rozwódka starszą od niej nie wiem ile lat,później z jakąś babą z dzieciakiem wogóle ciągle wdawał się w jakieś flirty i to z takimi nie ciekawymi babami.

Gość hfgjhbhj
Właśnie, mądrzejsza ode mnie. Od niego niekoniecznie.

Gość hfgjhbhj
On jest też znacznie biedniejszy od niej.

Gość hfgjhbhj
Czyli jestem histeryczką?

Gość hfgjhbhj
Wkurzam sie bo ta panna robi w dziale miesnym w realu a ja tylko na kasie w tesco przez co czuje sie gorsza od niej a mój meszczyzna jest piekarzem w szweckiej piekarni w Andrychowie

Gość hfgjhbhj
Gratuluję ludziom, którzy podszywają się pod innych:P

Gość hfgjhbhj
Sorki za szybko spojrzałam. Nie ma podszywa

Gość hfgjhbhj
I radzę sięgnąć po słownik ortograficzny:P

Gość hfgjhbhj
My z kas tesco mamy przeczulenie na punkcie ortografii więc prosze wpisujących o nie robienie błędów

Gość skad wiesz czy dojdzie
czy nie dojdzie do czegos miedzy nimi ? jestes wrozka widzisz przyszlosc w szklanej kuli ? w kazdej chwili jakas ciekawa bogata wykształcona kobieta moze pojawic sie w jego zyciu a w twoim moze sie pojawic jakis przystojny interesujący facet ktory cie zauroczy :)

Gość nlnlnlnln
No jesli jest wyksztalcona, bogata, ma jakas tam pozycje spoleczna to zapewne jest madrzejsza od twojego lubego ;p Na dwoje babka wrozyla, a widzialas te ich rozmowy? Czesto gadaja? Zalatuje flirtem? Moze tak byc ze z czasem uzna, ze ona jest bardziej zyciowa od ciebie.