Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszka Kawka Bu

Czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość Kaszka Kawka Bu

Czy to jest normalne, żeby czuć bardzo duży strach przed rodzicami. Taki paraliżujący jakiekolwiek nawet najmniejsze decyzje ? Ja tak mam i nie wiem co zrobić. Boję się zapytać ich nawet o wyjście na podwórko przed blok. Ciągle powtarzają mi, że ich bez przerwy okłamuję. Dwa miesiące temu skończyłam 18 lat, cały rok, w tym 2 miesiące wakacji byłam więziona w domu. Nie mogłam sama nigdzie wyjść, chyba, że na balkon. Teraz też się zdarza, że chcę gdzieś wyjść, a matka mi zamyka drzwi mieszkania na klucz i nie mogę wyjść (swojego kompletu kluczy nie mam). Nigdy mi nie pozwalano na imprezy, nawet na wyjścia dłuższe niż godzina 20.00 (o ile pozwalali mi na wychodzenie). To jest koszmar, boję się postawić, boję się tego, że mogą mi narobić syfu z policją. Boję się z nimi pogadać o tym co czuję, nigdy też nie miałam do nich zaufania. Boję się życia, dlatego chce rzucić szkołę i iść do zamkniętego klasztoru, ale o tym też boję się powiedzieć rodzicom. Tak naprawdęboję się własnego cienia. Chciałam kiedyś to do sądu zgłosić, ale też się boję ich reakcji. Boję się ich, naprawdę :( Co poradzilibyście mi

Gość Rensolma
ściemniasz

Gość Pan Przystojniaczek 36
ściemiasz

Gość lopae
nie ściemniaj

Gość Rensolma
kaszka trochę to za mało wypasione ,pomyśl troche i napisz jeszcze raz

Gość ech.............///
Ja tak miałem... Tzn bałem się zejść po 22 na dół do łazienki. Ale ja to patologiczną rodzinę mam.

Gość shanizzee
ale sciema

Gość ech.............///
w łazience na dole w wannie czekał tata i musiałem się z nim kąpać

Gość ech.............///
Wildze że się podszywa dorobiłem.. Po prostu zawsze było darcie czemu nie śpisz itd. Więc taki lęk się wrodził.

Gość sdfghjkl
a ja mysle ze to wszystko prawda.Ja akurat w Twoim wieku mogłam robic prawie co chciałam.Ale za to pózniej matce sie odmieniło.Teraz jestem juz stara dorosła a matka ma całkowita kontrole nade mna.I nie da sobie prztłumaczyc ze dzieci juz wchowala i kazdy ma prawo do własnego zycia.