Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam na imię Ada, Ada co ma pad

KSW - Kraków

Polecane posty

Gość mam na imię Ada, Ada co ma pad

Kto studiował na KSW? Jakieś wnioski?

Do tej szkółki nikt się nie przyzna :D Wiadomo jak rozwijany jest jej skrót :P Szkoda twojego czasu i pieniędzy. Nie każdy musi kończyć studia. 🖐️

Gość kup sobie to wyksztalcenie
kup ale afiszowac sie nie ma czym.

Gość krakowianka jedna
To jakoś dziwne, że w chooj ludzi jest na uczelni. I kogo by się nie zapytać, to kończy albo kończył KSW :/

widocznie takich bystrych masz znajomych :D z moich nikt nie kupowal wyksztalcenia.

Gość hahahahahaha27
Tak, tak... Ty miałaś/eś wszystkich z UJ-tu 🖐️

zaloze sie ze mieszkasz gdzies na wiosce i wszystkie rozowe tipsiary poszly albo na kosmetologie do szkoly promocji zdrowia albo wybraly inny kierunek w kup sobie wyksztalcenie.

akurat nie z ujotu bo chodzilem do technikum i humanistow nie znam.

glupis cenzorze jak i ten twoj nick przeciez juz z 5 razy przeczytales jak sie to rozwija tylko szara komorka szuka pod czaszka drugiej szarej bo mysla parami.

Gość akurat na UJ-ocie
Akurat na UJ-ocie są również wydziały ścisłe, jak matematyka czy astronomia albo fizyka, więc kiepski z Ciebie inteligent, debilu 🖐️

Z moich bliższych kręgów też nikt nie Kupił Sobie Wykształcenia :D Mam jednego, znajomego - ''studiuje'' tam prawo. A taki z niego znawca, że nie wie co to precedens. Dodam, że ''kolega'' jest już jedną nogą absolwentem i zapiera się rękami i nogami jaka ta szkółka lepsza od UJ (no comments):D Hi, hi :classic_cool:

Gość akurat na UJ-ocie
krakowska trufelka - powiedzmy, że Ci wierzę :-o

dzieki za wyjasnienie dodam ze jest jeszcze informatyka i fizyka :D nie wiesz do jakiego tehcnikum chodzilem wiec co sie tak ekscytujesz. takich kierunkow nie ma na ujocie a dominuja humanistyczne.

Gość opadam na dno
Moje 3 koleżanki są po UJ-ocie i kurwa zapierdalają za barem na rynku - perspektyw lepszych brak, bo doświadczenia nie ma 😠

i jaka ta szkółka lepsza od UJ (no comments) - na pewno ci tlumaczyl ze tam sa ci sami wykladowcy co na ujocie ten sam program etc :D zapomnial tylko wspomniec ze nie ma programu nauczania stworzonego do tego kierunku wiec to swego rodzaju kierunek doswiadczalny sluzacy wyciaganiu kasy od frajerow. juz widze napad smiechu w kancelarii jesli bedzie sie staral o prace a tym bardziej jesli bedzie szukal patrona :D

Moje 3 koleżanki są po UJ-ocie i k**wa zapie**alają za barem na rynku - perspektyw lepszych brak, bo doświadczenia nie ma - po ksw nie masz co liczyc na prace kelnerki bo jezyk trzeba znac :D a czasem nawet dwa poza tym z tej pracy wyciaga sie w sezonie z 4 tysiace wiec ja bym sie wcale z tego nie smial. jak po ksw bedziesz stala w realu na wedlinach albo rybach to bedzie dopiero smiesznie. jak sobie pomyslisz ze zostawilas w tej szkole przez 5 lat z 40 tysiecy to dopiero bedzie wesolo.

kup sobie to wyksztalcenie: Ha, ha jeszcze lepiej! Owy znajomy tłumaczył, że UJ jest gorszy od KSW :D Doprawdy... ręce mi opadły i nie chciałam wdawać się z nim w dalszą dyskusję. A propos wykładowców - na prawie mają większość wykładowców z uek-u :o To już świadczy o prawie w prawie :D

Gość wszystko się zgadza
poza nazwą - bo ta szkółka nazywa się teraz inaczej :P

Gość akurat na UJ-ocie
krakowski obwarzanku, a w którym miejscu napisałam gdzie i czy w ogóle warto studiować kierunki ścisłe? :-o Odpisałam imbecylowi, że na UJ-ocie są kierunki ścisłe i na tym koniec mojego wywodu, więc się nie pogrążaj 🖐️

Gość akurat na UJ-ocie
Nie obnoście się tak ambicją tylko kujcie na sesje głąby 🖐️ Czy po UJ-ocie czy po KA jesteście porównywalnie - debilami. I tym o to miłym spostrzeżeniem i stwierdzeniem, żegnam się z głąbami z nad Wisły 🖐️

z tym sie nie zgodze na ekonomicznej sa swietni wykladowcy(dwoch) prawa. problem w tym ze tam jest tylko prawo cywilne i tylko takich maja :D nawet z koniecznosci prowadza zajecia z handlowego ci de facto od cywilnego. jedna kobieta przyjezdza tam z warszawy wg mojej oceny jest bardzo dobra. w przeciwienstwie do wiekszosci wykladowcow ma tez wiedze praktyczna i w przeciwienstwie do prawnikow lubi sie nia dzielic. na ujocie jest wielu chamskich prawnikow i dopiero od kilku lat zatrudnili tam dobrego praktyka po tym jak ciagle z nim sprawy w sadzie przegrywali :D kazdy chyba wie o kogo mi chodzi (nazwisko na K).

akurat na UJ-ocie: Gość napisał, że nie studiował na UJ a ty odpisałaś: ,,więc kiepski z Ciebie inteligent, debilu''. :o Tym samym zasugerowałaś, że jest tępy, bo nie kończył ścisłego kierunku na UJ (przytoczyłaś parę przykładów). Dlatego dodałam, że studiowanie ścisłych kierunków na UJ wcale dobrym pomysłem nie jest.

Gość akurat na UJ-ocie
krakowski obwarzanku, to kiepsko dedukujesz. Nic nie zasugerowałam, stwierdziłam tylko fakt, że jest imbecylem. I nie miało to nic wspólnego z tym czy kończył czy też nie kończył UJ-otu.

kup sobie to wyksztalcenie: Ależ ja nie twierdzę, że na uek-u są kiepscy wykładowcy, ależ skąd! Mam na myśli jedynie to, że uczelnia ekonomiczna kojarzy się z innym podejściem, nawet jeśli prawniczym, to jednak z ukłonami dla prawa gospodarczego. Osoba po prawie powinna jednak spojrzeć na tę materię z nieco innej strony. Wykładowcy z WPiA mają przewagę w wiedzy i doświadczeniu (bardzo dużo osób po UJ dostaje się na aplikację, to o czymś świadczy).

akurat na UJ-ocie: Ja kiepsko rozumuję czy może ty kiepsko składasz zdania? Raczej to drugie. I nie zapieraj się. Z twojej wypowiedzi jasno wynika co miałaś na myśli. Tyle. 🖐️

ja sie z tym zgadzam sam napisalem ze nie sa kiepscy tylko ze sa z jednego zakresu. poza tym nawet gdyby byli super dobrzy to szkola zatrudnia takich ktorzy tych studentow po kilku doplatach za kolejny termin przepuszcza bo taka jest filozofia szkoly ze sie wyksztalcenie kupuje. gdyby im tam jeden normalny egzamin zrobili tak jak gdzie indziej to obawiam sie ze zaden by mogl nie zdac :D i juz by znajomym szkoly nie polecili.

Gość akurat na UJ-ocie
krowski obwarzanku, a skąd Ty możesz wiedzieć, co ja miałam na myśli? Masz problemem ze zrozumieniem słowa pisanego, dlatego też obawiam się czy to KA czy też UJ jesteś za tępa. Dobrej nocy, wykształciuchy za dwa grosze 🖐️

dobrej nocy wyksztalciuchu z ksw za gruba kase a nie za dwa grosze :P