Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam na imię Ada, Ada co ma pad

KSW - Kraków

Polecane posty

Gość kup sobie to wyksztalcenie
sram se do ryja - gdybys nie napisala gdzie studiujesz to juz po samym nicku mozna by zgadnac :D

Jestem z UJ :classic_cool:. Tak Cię to boli? Nie potrafisz prowadzić kulturalnej dyskusji, plujesz jadem ubliżając mnie jak i osobie, która zadrwiła, zresztą oddając prawdę, z KSW. Gorycz ''wykształcenia się'' w tej szkółce odbija się czkawką? Cóż... Sama wybrałaś... :D

Gość kup sobie to wyksztalcenie
no w sumie nie zdziwilbym sie gdybys byla gorniczka albo hutniczka :D

Gość hm ok
Po pierwsze już nie KSW tylko KA ;) Po drugie wykładają tam ludzie z UE, UJ, UP. To jeśli chodzi o poziom wykładów :) Ja kończyłam KSW i UJ, KSW wspominam lepiej i to nie przez większą łatwość zaliczenia :)

Szkoda, że opuściłem taki ciekawy temat. KSW to akademia relaksu dla ludzi posiadających wszystko oprócz mózgu. Nie ma nad czym debatować. Jest to taka oczywistość, że już większa być nie może. Skoro zaś nie może być wieksza, to staje się coraz mniejsza, aż zupełnie znika i staje się "0" Podobnym do KSW :D

Gość o panie nasz,
jesteś wielki :D pocisnąłeś im jak należy :D pozdrawiam 🖐️

Pan i Cenzor: Jakoś mnie nie przekonujesz i nie udowodniłeś, że jestem skończonym niedorozwojem. Fakt dostania się na UJ już świadczy o tym, że ,,inteligencja wrodzona, zapał, motywacja'' nie są mi obce. Uwierz, że nie okazuję swojej wyższości z racji samego faktu studiowania na tej uczelni. Nie patrzę z pogardą na innych, nie dokonuję segregacji ludzi ze względu na ukończoną szkołę wyższą. Dyskusja rozwinęła się w takim kierunku, że pewne osoby (zdaje się, że po KSW, bo wściekały się szalenie) zaczęły ubliżać i stąd jej poziom. Nie oszukujmy się jednak i powiedzmy szczerze, iż KSW (ok, niech wam będzie, KA) to naprawdę kiepska szkoła, która sama sobie zapracowała na swoją ''renomę''. A czy osiągniemy coś po tych naszych ujotach, agh, uekach, ksw to już inna bajka :P W pewnych kręgach jednakże ukończona szkoła ma znaczenie i nie jest tak, że takim papierkiem można sobie tylko tyłek podetrzeć. Nie piszcie, że się pocieszam, bo wcale tak nie jest. Mój kierunek studiów co prawda do takich się nie zalicza i zapewne na swój sukces będę musiała pracować równie ciężko jak student KSW, ale... jest jedno ale. Na starcie będzie mi nieco łatwiej... Polska to taki kraj w którym stereotypy mają ogromne znaczenie.

Tu nie chodzi nawet o poziom kształcenia. Chodzi o możliwość przebywania wśród ludzi którzy zatrzymali sie na nieco wyższym stopniu ewolucji, a mimo to dążących do dalszego jego podnoszenia. Taki etap w życiu człowieka kształtuje osobowość. Papier jest tylko papierem. I w zasadzie to tyle.

Gość no wschód
podkarpacie i podlasie to intelektualne elity :D