Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZERZE CALKIEM

UWAGA! Jeżeli od jutra zaczne ćwiczyć to czy schudnę do 10 czerwca 10 kg?

Polecane posty

Gość SZCZERZE CALKIEM

cwiczenia cindy crawford

Gość Rensolma
2017 pewnie tak

Gość W. jak Warszawka
Niestety nie

Gość Kasia -23
Głodówką i ćwiczeniami wyczerpującymi to i 15 kg mogłabyś schudnąć,ale tego nie polecam, bo natyczmiostowo masakryczny efekt JOJO. Czemu aż tyle naraz chcesz schudnąć? Później bardzo ciężko utrzymać wagę. Załóż sobie może cel 5 kilo.

Gość SZCZERZE CALKIEM
5 kg to malo, ja nie moge na siebie patrzec, po co mam cwiczyc dla 5 kg skoro i tak tego nie bedzie widac

Gość !!!
Od czegos musisz zaczac.Sama mam taki cel,choc rozpaczliwie az tak do tego nie dąze.Juz od tygodnia czasu jezdze codziennie po 20 km dziennie no i dieta....

Gość !!!
rowerem oczywiscie

Gość SZCZERZE CALKIEM
ja na rower nie mam czasu, bo ze szkoly przyjezdzam o 18 , nauka, zaliczenia pelno tego, zaraz i wieczor jest a w weekendy to co, moge isc na godzine dwie ale to nie da efektu. dlatego pomyslalam o cwiczeniach w miedzyczasie

Gość !!!
Ja tez nie mam czasu...Pracuje dziennie po 10 godzin do tego dziecko i dom...Ale kochana wstaje o szóstej rano i pierwsze co robie daje wycisk na rowerze

Gość !!!
Cwiczenia w domu,jak dla mnie są nudne...a na rowrku w plenerze przyjemniej

Gość Kasia -23
wiem, ze chcialabys jak najwiecej schudnąć, ale zakładając, że ważysz 100 kg, to schudniesz do 90 kg, a później w efekcie jojo będziesz ważyła 110, po co Ci to? chyba nie wiesz dokładnie na czym polega efekt jojo, organizm po wymeczeniu głodówce, natychmiastowo "zbiera" całe jedzenie "na później", nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.

Gość SZCZERZE CALKIEM
ja bym chciala nawet o tej 6, ale o tej godzinie mam pociąg więc jak??? zasypiam o polnocy wstaje przed 5, nie da rady,

Gość !!!
Nic samo sie nie zrobi...i sama dobrze wiem,ze proces tycia jest o wiele przyjemniejszy niz proces gubienia kilogramów...ale głowa do góry..trzeba tylko mocna chciec...

Gość SZCZERZE CALKIEM
wiem na czym polega,ale ja juz mam dosc, dlugo sie zbieram a wiosna idzie i nawet nie moge chodzic normalnie ubrana bo sie wstydze

Gość !!!
To w takim razie musisz dobrac sobie diete,skoro nie mozesz pozwolic sobie na ruch..

Gość Kasia -23
to naprwde chudnij 5 kg, a pozniej kolejne 5, naprawde bo pozniej dopiero bedzie Ci ciezko schudnąć jak przybierzesz na wadze... powoli i systematycznie do celu, co nagle to po diable, zycze powodzenia i zdrowego rozsądku

Gość !!!
Bardzo mi przykro..ale prawda jest taka,ze uzalaniem sie nic nie zdziałasz.Bedziesz w dalszym ciągu zakrywac wszystkie lustra i chodzic w coraz to wiekszych ubraniach...wiem jak to jest....najgorzej zacząc

Gość SZCZERZE CALKIEM
zapisze sobie temat, do jutra cos wymysle i bede zdawala relacje na biezaco ;) pozdrawiam milej nocy , dzieki za rady :)