Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chloris84

życiowy zakręt

Polecane posty

Sytuacja po krótce wygląda tak: straciłam pracę a jakoś nie ma szans na nową w najblizszym czasie, facet który twierdził że kocha i chce się ze mną zestarzec stwierdził że to jednak zauroczenie i zaproponował oklepane hasło "zostańmy przyjaciółmi"... staram się szukac pozytywów ale jakoś nie mogę się ich doszukac ... czy może byc jeszcze gorzej?

może być gorzej - tracisz zdrowie lub facet który jest z Tobą opowiada Ci bajki o miłości , a sam umawia sie z innymi na seks.....

Gość Nic nie jest
Oj może,może.Np. Ja od trzech lat nie pracuje,z facetem z którym mieszkam rozchodzę się.Musimy znaleźć szybko kupca na nieruchomość która posiadamy,nie wiemy co zrobić z naszym wspólnym psem.On nie będzie miał warunków,ani je.Zresztą ja nie mam nawet dokąd iść.On ma pracę to jakoś sobie poradzi.Mamy oboje problem z alkoholem.Mój brat ma schizofrenie,parę dni temu mu to stwierdzono.Jest obecnie w szpitalu.Problemy rodzinne o których mogłabym jeszcze parę zdań napisać.Ja mam problemy zdrowotne i oram się,że mogę mieć ta chorobę co brat i do tego mam jutro kolejny egzamin na prawo jazdy,który pewnie i tak obleje.Dużo by jeszcze pisać.

Gość Nic nie jest
Oj może,może.Np. Ja od trzech lat nie pracuje,z facetem z którym mieszkam rozchodzę się.Musimy znaleźć szybko kupca na nieruchomość która posiadamy,nie wiemy co zrobić z naszym wspólnym psem.On nie będzie miał warunków,ani je.Zresztą ja nie mam nawet dokąd iść.On ma pracę to jakoś sobie poradzi.Mamy oboje problem z alkoholem.Mój brat ma schizofrenie,parę dni temu mu to stwierdzono.Jest obecnie w szpitalu.Problemy rodzinne o których mogłabym jeszcze parę zdań napisać.Ja mam problemy zdrowotne i oram się,że mogę mieć ta chorobę co brat i do tego mam jutro kolejny egzamin na prawo jazdy,który pewnie i tak obleje.Dużo by jeszcze pisać.