Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja Ja 25

Kupiłam taką sukienkę na wesele. Jakie dodatki czerwone, różowe, fioletowe?

Polecane posty

Gość Kaja Ja 25

http://moda.allegro.pl/asos-sukienka-wesele-karnawal-komunia-34-xs-i2306731164.html Sukienka jest czarna więc chciałabym ją ożywic jakimiś dodatkami bo mam również czarne włosy. chodzi mi o buty, torebkę, jakąś bransoletę czy kolczyki ewentualnie kwiat we włosy. Oczywiście nie wszystko na raz. Jesli dodatki czerwone to założyłabym czerwone szpilki, wpieła czerwony kwiat, usta i paznokcie czerwone, torebkę dałabym czarną. Jeśli różowe to dałabym rożowe buty, rożową pikowaną torebkę i jakąś różową ozdobę we włosy, biżuteria srebrna delikatna Jesli fioletowe to tez buty i np bransoletka kolczyki fioletowe Jak uwazacie jaki kolor by najbardziej pasował? myślę jeszcze o pomaranczowych ale nie chce pomarańczowych butów bo zaraz ten kolor wyjdzie z mody i więcej ich nie załoze, a buty mają byc tez na pózniej takie klasyczne pantofle

Gość Uroczy Roman
Masz taką figurę, jak ta Pani z fotki ?

Gość ah te naiwne baby
fiolet naj

Gość hermanowa..
Wlasnie Ci mialam pomaranczowe zaproponowac :)... no ale jak nie chcesz to trudno ;)

Gość Kasienka_Kasienka
Fajna kiecka :) Sama ją oglądałam jakiś czas temu ale nie wiedziałam z jakiego jest materiału i zwątpiłam :) Ja bym Ci proponowała jakieś różowe dodatki. Jak wybierzesz czerwone będziesz wyglądała jak hiszpanska seniorita :P Fiolet też mógłby fajnie wyglądać pod warunkiem że byłby to kolor zbliżony do wrzosu. Ot moje zdanie ;)

Gość redddda
W czarnych sukienkach nie chodzi sie na wesela tym bardziej w porze letniej.

Gość tkmaxxx
ja bym dodala w kolorze nude nuty, torebkę kopertówkę i dużą bransoletę....naszyjnik do takiej sukienki wykluczony!

Gość straszne
ja bym dała jednak czerwone dodatki:-)sukienka śliczna ! zależy w jakim zestawieniu dobrze ty byś sie czuła ale myślę ze czerwony :-)

Gość Słoneczkooooooooo
Myślę że złote dodatki i kremowe buty lub czarne.

Gość nawalona ziutka
w małej czarnej idziesz na wesele?:D ta weź dodatki fioletowe i będziesz wyglądać jak pogrzebowa ciotka:D

Gość to ma byc sukienka???
Beznadziejna taniocha od chinczyka

Gość tkmaxxx
mialy byc buty a nie nuty :)

Gość ziewaczka
Po pierwsze po co jakiś kwiat? wystarczy ta duża falbanka. I nie rozumiem tego, ze wszystkie dodatki muszą być jednakowe, łącznie z paznokciami. Ja bym założyła czerwone lub różowe wysokie szpilki. Jakiś ładny pierscionek z brylancikiem i jakąś skromną, malutką torebkę.

Gość Kaja Ja 25
mi własnie o to chodzi ze pierwsze co to musze kupic buty i nie wiem w jakim kolorze. nie wiem jeszcze co założe z dodatków byc moze dam delikatną srebrną bizuterie, a tylko buty bedą kolorowe musze zobaczyc jak to będzie wyglądało. no ale wlasnie nie mogę się zdecydowac na kolor

Gość Kaja Ja 25
kremowych butów nie chce. chcę jakiś kolorek. zastanawialam się jeszcze nad miętowym albo niebieskim

Gość bgzase
Też byłam w czarnej sukience na ślubie mojej kuzynki. Niestety to była jedyna sukienka w której dobrze wyglądałam (ważyłam wtedy 42 kg! przy wzroście 167, zero biustu, bioder- masakra. strasznie przez to byłam zakompleksiona). Trudno było coś ładnego, ale niedrogiego wybrać, bo był listopad. Do tego kuzyneczka poinformowała nas o ślubie 1,5 tyg wcześniej :/ Jak patrzę na zdjęcia, to powiem ci, że super wyglądałam, nikt się jakoś nie dziwił, że jestem na czarno. Jeszcze jedna babeczka była w małej czarnej i do tego miała czerwone bolerko i szpilki. Bardzo ładnie wyglądała. :) PS. Sukienkę wybrałaś sobie śliczną! :)

Gość mańka.dzik
ja bym dodała błękit czy turkus to zależy jaki kolor ty lubisz i w jakim ci dobrze

Gość dldyul
A może by tak kanarkowy kolor? Wiem, że odważna propozycja, ale w końcu teraz to szczyt mody! No nie wiem. Do czarnego pasuje każdy kolor :)

Gość dalabym czerwony albo turkus
fiolet na wesele za ponury, rozowy z czarnym srednio. Tyle,ze nie wiem, jak wepniesz kwiat, juz predzej dopiac dodatkowa falbanę w kolorze.Buty moga byc w innym ostrym kolorze, jednolite

Gość wybierz mietowy
kolor

Gość do czerni dodatki tylko czerwo
ewentualnie proponuje modrak

Gość abcdefgkobieta
ja bym kupiła czerwone buty i dodatki

Gość Ewelina009
Nie kupowałabym czarnej na wesele to nie pogrzeb!! jest tyle pieknych kolorów ale na wesele ani czarny ani biały...

Gość Carenn24C
bardzo ładna sukienka, zalożyłabym rózowe dodatki

Gość O_o 2525
Ja też byłam w czarnej na weselu i było ok! Powalone jakieś jesteście. Najlepiej niech sobie kupi taką różową, gaciową to będziecie zadowolone. Sukienka super! Mi się bardzo podoba. Ja osobiście ożywiłabym ją tylko jakąś srebrną biżuterią, ale każdy ma inaczej.

bardzo ladna sukeinka. ja jestem minimalistka i zalozylabym tylko srebrne wiszace kolczyki.

Gość 4rrrww4444
jak juz chcesz szalec z dodatkami kolorowymi to propouje roz fuksje-hit modowy