Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carl Barron

Tymczasem na Zielonej Wyspie..

Polecane posty

Gość Carl Barron

Osoby zyjace w Irlandii prosze przylaczyc sie do topicu :) Kilka slow o mnie,mieszkam tu 7lat,jestem akustykiem.Pracuje przy duzych koncertach,fastiwalach tj EP,pracuje tez na wyjazdach w innych krajach Uwielbiam tutejszych ludzi Jest ktos jeszcze??

Gość dumny brytyjczyk
gardze irlandczykami :)

Gość kasia_tez_z_irlandii
Hej! :D Kasia, mieszkam tutaj 2 lata :) Pracuję jako informatyk. Mieszkam w dublinie i uwielbiam międzynarodowość tego miasta. Jedyne czego nie lubie to oczywiście pogody, ale klimat - w sensie atmosfery - kocham więc nigdzie się narazie nie wybieram :)

Gość Naam Qatil
Ja mieszkam tu 3 lata, dokładnie w Galway. Jestem hydraulikiem i też mi się tu podoba. Tak jak większość ludzi tu kibicuję Celticowi Glasgow ;d

Gość Carl Barron
O tak,Celtic rzadzi :) Zamierzacie zostac tu na stale?? Pryszczyc ja pracuje dla 'miedzynarodowego pracodawcy' wiec nie trafiles....

Gość kasia_tez_z_irlandii
Faceci są cudowni w Irlandii, już pierwszego dnia poznałam Assima, nie odstępował mi na krok, wysokie zarobki, powodzenie, jestem taka szczęśliwa. Nigdy nie wróce do Polski gdzie spotykały mnie same przykrości :)

Gość Naam Qatil
Jak na razie nie myślę o wyjeździe stąd. Jakby gospodarka bardzo podupadła pewnie bym wyjechał, ale odpukać w niemalowane.

Gość Carl Barron
Ja uwielbiam dawać za darmoche:P

Gość wybierz mietowy
ja jestem w Cork juz od 6 lat i mam dosc, nic tu sie nie dzieje, pogoda do dupy, jak nie dostane pracy to wyjezdzam

Gość malineczka100
jestem tu od 3 tygodniu u znajomych(Cork). chciałam zobaczyc jak tu jest moze zostac na dłużej :/ lecz pogoda mnie dobija. języka dobrze nie znam. znajomi pomagaja mi sie nauczyć,wiedza jak to jest gdyż sami się uczyli od nowa. jedni uwielbiaja wyspę inni mówia że to skończony kraj. teraz nie ma tak dobrze jak kiedyś, dobre czasy się skończyły.