Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantelle19

Zerwać i wrócić do byłego? Czy zerwać i zacząć wszystko od nowa?

Polecane posty

Cześć! Dziewczyny mam poważny dylemat, pomóżcie mi błagam!! prawie 2 lata temu byłam z chłopakiem, krótko ale często wracaliśmy do siebie. W czasie kiedy byłam z nim znałam już 1 rok chłopaka był moim kolegą później mi się spodobał i wyszło tak że jesteśmy parą już od 1. 5 roku, zostawiłam tego pierwszego dla niego. Wiem ze te 1 bardzo mnie Kochał i pewnie nadal mnie Kocha ale go zdradziłam krótko mówiąc. Uczymy się w jednej szkole i często widzę tego 1 w szkole ciągle się na mnie patrzy a ja tez czasem na niego, przyznam ze mam wyrzuty sumienia i teraz ciągle o nim myślę, ale jestem z innym i Kocham go ale w naszym związku jest rutyna i nuda ,kłócimy się o błahe rzeczy często mnie kontroluje i jest zaborczy nie zgadza się na moje pomysły co do wyjścia na imprezę lub na miasto a ja chcę cieszyć się z życia i z niego korzystać. Powiedzcie co mam zrobić zerwać z tym co teraz jestem i zacząć z tym 1, bo przyznam że bardzo często o nim myślę, ze może nie powinnam go zdradzić i że w ogóle lepiej z nim by mi było ??? mam wielką pustkę w głowie Proszę pomóżcie ;(