Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana.maturzystkaa

Kto potrzyma kciuki?

Polecane posty

Jutro matura z matematyki. Mało możliwe, zebym zdala. To nie tak, ze przez 4 lata sie opierdzialalam i nie uczylam. Na kazdy sprawdzian solidnie sie przygotowywalam, ale i tak zazwyczaj dostawalam 1 (zadania z kosmosu), potem poprawianie się na semestr, męczące. Probne matury- niezaliczone. Brakowalo 2,3 punkty. Ja już mam dosc tej matematyki. Rzygam nią. Nie chce juz wiecej nic rozwiazywac. Matematyka uprzykrzyla mi zycie w gimnazjum i przez te 4 lata. Jest tu ktos zyczliwy, kto wesprze? Potrzyma kciuki? :(

Dziekuje 🌻. Licze na cud.

Gość śmiać mi się chce
sory, ale jeśli po 4 latach nauki nie jesteś w stanie zdać matury na 30% to jesteś głąbem i matura ci się nie należy ;)

ja też piszę jutro a zamiast spać do jak pojeb siedzę na necie :O

Mozliwe ze jestem glabem, takie zycie. Jeden jest dobrym humanista, inny swietnym matematykiem.

Gość śmiać mi się chce
przecież matura podstawowa to banał, 30% to tyle co nic, ty myślisz, że jak je zdobędziesz, to jesteś wybitnym matematykiem? trzeba było iść do zawodówki

Banal a jednak wiele osob jej nie zdaje. Dobra ide spac, juz mi sie nie chce czytac jaka to ja idiotka jestem wg was.

Gość śmiać mi się chce
no właśnie, nie zdają ci, co powinni iść do zawodówki, ale nie, bo to wstyd, to teraz nie zda się matury :classic_cool: nie jesteś idiotką, po prostu masz niski IQ, to nie twoja wina, taka się urodziłaś ;)