Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość poszkodowana agata z borzecina

szukam pomocy prosze kto morze pomurzcie

Polecane posty

Gość poszkodowana agata z borzecina

bylam na tej wycieczce fotel zwrucilam odstopienia od umowy nie 13 miesiecy sprwa sie toczy byla sprawa w prokuraturze prokuratura umorzyla postepowanie zlorzylam apelacie do warszawy do prokuratury generalnej czekam na odpowiedzi fotel na drugi dzieni zwrucilam od tego czasu ciogle telefony so zaplate wezwania teraz sprawe chco oddaci do komornika lu isici na ugode wplacici 10 procent pomurzci co mam robici dwa dni mam na decyzie prserzywam pieklo prawnicy polscy powni pomagaci a oni utrudniajol odszkodowanie czba placic za nadurzywanie danych osobowych abank odpowi pszed sodem jak stani sie cosi mnie i moim dzieciom firma rzagiel niema litosici nie sprawdzajo tylko placici to bedzie reportasz w telewizij na caly siwiat bede musiala do strasbura odniesi sie z tym prosze o pomoc pod telefon 505381149 oni wykoniczo rodzine czteroosobowol prosze wszystkich poszkodowanych o pozew zbiorczy a firma rzagiel wi o oszustach i jest pszeciwna poszkodowanym natychmiast zapszestanol bo zadurzo ludzi jest poszkodowanych w konstytucij jest zapis wszystko kiedysi si koniczy na miejscu firmy rzagiel natychmiast odstopil bym od nielegalnego wymuszania bo reportasz nakrece jestem poszkodowana niczego ni bie sie na kogosi musialo trafi ci jeszeli nerwowo nie umre to w telewizij bedzie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować