Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angieszka278

Moj maz mnie bije

Polecane posty

Gość angieszka278

Moj maz mnie bije nie wiem co mam z tym zorbic jak sobie sama poradzic? placze calymi dniami mamy 10miesieczne dziecko Boze czemu takie huje sie rodza na swiecie czemu mnie to musialo spotkac??:(;(:(;(

Gość angieszka278
nikt mi nawet dobrego slowa nie napisze?? zaraz bedzie ze takiego sobie wybralam a co on mialna czole napisane bede Cie bil po 6 latach zwiazku i 2 malzenstwa? jak by mial to bym wiedziala a tak kochany oczywiscie itd.. potrzebuje jakiegos dobrego slowa bo sie zajebie chyba od rana od 7 godz o tej szedldo pracy pokolcilismy sie i mnie uderzyl juz mam dzien wspaniale zaczety;(

Gość kielczanka
ja bym od takiego męża odeszła.

Gość a wiec tak.....?!
wez rozwod

Gość kielczanka
on Cię zniszczy psychicznie dziewczyno, nie mówiac o bólu fizycznym. Od dawna Cię bije? Jak to się zaczęło, pamiętasz?

Gość SlowikOwa
przestań się żalić,pakuj się-dziecko pod pachę i spierdalaj,a nie tu o dobrych slowach.co C kurwa po nich.. jakiez kobiety sa slabe głupie.

a czego ty od nas chcesz? żebyśmy naprawiły to, co napieprzylas sobie w życiu? no bo chyba na tyle głupia nie jesteś, że myslisz, że samo sie naprawi, albo że mąż się zmieni - na dobre? czekaj dalej, to nie tylko ciebie będzie lał, ale i dziecko no bo po co sie wysilać, wyprowadzić, usamodzielnić? lepiej siedzieć z idiota i pożalić się na kafeterii, prawda? to nic nie kosztuje, nie wymaga żadnego wysiłku

Gość a wiec tak.....?!
jak bedziesz tak czekac to cie w koncu zabije i tyle z tego bedzie wiec jesli zalezy ci na dziecku to uciekajcie od niego

Gość dfghjk
Ewa,ale masz debilne teksty:O zawsze i wszedzie z pretensjami,wszechwiedzaca...

Gość dfghjk
nie masz rodziny?????wyprowadz sie poki co....masz male dziecko wiec ani szkola Cie nie trzyma ani praca... poradzisz sobie,nie jestes pierwsza ani ostatnia takimi problemami...

dfghjk Ewa,ale masz debilne teksty zawsze i wszedzie z pretensjami,wszechwiedzaca... moja wypowiedź była podobna do 4 poprzednich, ale tylko moja skomentowałaś masz jakiś problem z moją osobą czy o co ci chodzi??

przelam wstyd i idz na policje...niech cie obejma programem niebieska linia czy jakos tak..moja kolazanka miala podobna sytuacje...i jak juz sie tam zglosila to ZAWSZE minute po jej telefonie byli u niej poza tym jest to wazny dowod podczas sprawy rozwodowej.. moze przekrecilam nazwe, bo to bylo juz ponad 10 lat temu..idz na psy...tam ci pomoga, maja na miejscu zawsze kogos od przemocy domowej...

Ewa ja rowniez uwazam ze twoja wypowiedz byla "glupio madra", arogancka i nieprzyjemna. Widac, ze nie bylas nigdy w takiej sytuacji, i zwyczajnie brak ci empatii i wyobrazi by moc ogarnac, jak wielki wstyd i strach trzeba przelamac by sie z czegos takiego wyplatac.

Gość ?//??
to idz na policje a nam dupy nie zawracaj bo gowno nas to obchodzi

Gość angieszka278
Nie wcale nie powiedzialam ze cce zostac przy nim tylko jak to dobrze zorganizowac poczekac jeszcze troche nazbirac kasy? mieszkamy zagranica wiec nie mam tu do kogo pojsc musze sam cos wynajac.. najlepiej tez potepiac i mowic czego oczekuje od was nie wiem czego jestem tak wykonczona psychicznie ze nie mam sily myslec o tym wszystkim lzy same mi sie leja chce nie chcac jestem wyczerpana stracilamcala energie przez niego a jak to bardzo boli na sercu nie moge tego pojac ze musze tak przez niegocierpiec przez czlowieka kotremu urodzilamdziecko poswiecilam wszystko zawsze bylam za nim co mnie teraz spotkalo.. ja wiem ze on sie nie zmieni hm.. zaczelo sie jak bylam w ciazy poklocilismy sie powiedzialam cos na jego matke a on mnie uderzyl w twarz!!! juz wtedy wiedzialam ze jestem nikim i mnei nie szanuje ale dziecko w drodze pozniej jakos po tym dlugo bylo spokoju bo zapowiedzialam ze odejde jak podniesie na mnie reke.. jak maly mial moze 7 8 niwiem dokladnie to znow przy klotni zaczal mnei kopac bic nie wiedzialam co mam robic lala mi sie krew z nosa i mialam wszedzie sianiaki boze jaki to koszmar co jak komus w zyciu zrobilam ze mnie takie cos spotkalo chcialam miec normalna rodzine prawdziwa niegdy takiej nei mialam w dziecinstwie tez ciagle chowalam sie po katach bo ojciec alkoholik a mama odeszla dopiero w ostatecznosci czemu takich ludzi nie spotka za to kara

Gość A łyżka na to.....
To za granica nie ma policji ,że tak zapytam ?

Agnieszka- nie mieszkasz w Polsce, to nawet lepiej ..w zachodnich krajach kobiety objete sa lepsza opieka, sa domy dla ofiar przemocy domowej, pieniedzy do tego ci nie potrzeba...gdzie mieszkaszz?poslugujesz sie jezykiem owego kraju? Po kazdy pobiciu, nawet najmniejszym idz do lekarza..obdukcje moze zrobic kazdy lekarz.

Gość angieszka278
wiem ze jesli bym tutaj zagranica to zglosila to poszedl by siedziec za takie cos nie mial by prawa zblizyc sie do mnei ani do dziecka.. ale wtedy jego rodzice nigdy by mi tego nei wybaczyli bo oni sa tacy sami jak on.. pooiwiedzialam kiedys jego matce ze mnei uderzyl to nic sie na ten temat nie odezwala bo jego ojciec sam ja kiedys bil.. sami widzicie patogligia ale ja juz jestem tak wyczerpana psychwicznie ze nie dam rady dluzej tylko boje sie jestem sama nie mam nawet koelzanki zeby u niej przepsac kilka nocy boje sie ze sobie nie poradze ze zabierze mi dziecko:(

Agnieszka-robilas juz jakas terapie dla Doroslych Dzieci Alkoholikow? ile masz lat?

i co z tego zeby ci nie wybaczyli? a chuj im w dupe.. osraj ich wszystkich i zacznij nowe zycie

Gość angieszka278
jest policja i to taka ze odrazu by go tutaj zamkneli jesli jest male dziecko to policja jest bezlitosna ale pozniej ja nie bede miec zycia jak go wypuszcza albo jego rodzina mnie bedzie mieczyc psychicznie dalej

Gość teerttrtetett
to nie mysl o sobie tylko pomysl o dizecku chcesz zeby za chwile je zaczął bić chcesz zeby na to wsyztko patrzyło?? jak ci moze zabrac dizecko skro zglosisz ze cie bije i sie zneca nikt takiemu dziecka nie da nie masz w polsce rodizny? nie mzoesz wrocic?

Gość A łyżka na to.....
Ile ty masz lat,że ciagle piszesz nie chcę,boje sie,ktos mi nie wybaczy .Zadbaj o bezpieczeństwo dziecka i Twoje,tam szybciej znajdą Ci dom dla matki z dzieckiem dopóki nie uregluja spraw .

ty sie martw o dziecko i siebie, a nie tym ze ci jego rodzice nie wybacza. a masz kogos w Polsce kto by ci pomógł??

Gość teerttrtetett
czyli wolisz aby twoje niewinne dizecko cierpialo bo sie boisz jego rodziny ze ci nei wybaczy? a huj z ich wybaczeniem kobieto pomysl o dziecku niech ma szczesliwe dziecinswto a nie patrzy jak ojciec bije matke

Nie przypuszczalam , ze kiedykolwiek to napisze ale Ewa33 ma swieta racje :( A teraz rada ode mnie ale tak na serio , wpierdol mu porzadnie jak nie masz sily fizycznej na tyle to uzyj np miotly, deski do krojenia lub innego przedniotu - byle nie noza ;) Jak raz dostanie i poczuje na wlasnej skorze ze sie nie dajesz poniewierac to da ci spokoj, zobaczysz.

szafa_gra widać, że nie byłam w takiej sytuacji? a to ciekawe, gdzie to widać.... musze cię rozczarować, ale owszem, byłam w takiej sytuacji ale nie jęczałam na kafe, jak to mi źle, tylko siadłam, pomyślałam i wykonalam i za niedługi czas zmieniłam swoją sytuację no, ale skoro widać, to cóż.... :) :) :)

Gość fanka pilotow
to ty sie bardziej przejmujesz tym, ze twoi tesciowie by ci tego nie wybaczyli? juz jak bylas w ciazy i cie uderzyl pierwszy raz powinnas to zakonczyc wierzylas w to, ze nigdy wiecej tego nie zrobi? :o

Gość angieszka278
wlasnie chaial bym tak tak bardzo bym chiala zeby oni wszyscy dali mi spokouj i chce zaczac nowe zycie chce byc szczesliwa miec jakis sens w zyiu.. nie nigdy takiego czegos nie robilam zendej terapi a mam chyba niezla depresje.. mam 22 lata jezyk dogadam sie moze nie super extra ale dogadam sie caly czas sie jeszcze ucze..

Gość djghuih
idź na policję do swojego dzielnicowego, tylko upewnij się że bedzie w pracy, albo najlepiej zadzwoń i umów się z nim na konkretny dzień i godzinę. bo taki dzielnicowy to zazwyczaj w terenie jest. powiedź mu że jestes bita przez męża. dzielnicowy założy niebieską teczkę, przyjdzie do domu na wywiad, mąż się opamięta albo pójdzie siedzieć. jeśli będziesz mądra i nie wycofiesz sprawy jak tysiące polskich kobiet to dzielnocowy będzie was raz w tygodniu odwiedzał żeby wiedzieć czy mąż jest spokojny. każdy incydent z kłutnią czy pobiciem zgłaszaj od razu na policję. zaraz przyjadą. tylko nie możesz się bać męża, nie możesz się wycofać. mojego męża kuzynka ma męża który ją strasznie leje, sprawę zgłosiła na policje, ale zaraz wszytsko wycofała, teraz dalej ją leje, czasem tak że w szpitalu laduje, niestety ona jest sobie sama winna. nie pozwól aby dziecko żyło w takiej patologii. Twoje życie i zycie Twojego dziecka jest tylko i wyłącznie w twoich rękach, a co ty z tym zrobisz to już twoja sprawa. masz wybór, być poniżaną i bitą, albo iść na policje i nie ugiąć się.