Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manieczek67

jak jej powiedziec?

Polecane posty

najbliższy facet to ma mnie kochać miłością bez warunkową a nie ze względu na figurę kiedyś przytyłam okrutnie o dwa rozmiary większa byłam po porodzie ,mój nigdy nie wspomniał że kiepsko wyglądałam - zawsze jeszcze pocieszał że kocha mój brzuch i ciałko ,owszem z wagi spadłam ,ćwiczyłam ale dla siebie żeby się lepiej czuć a nie pod presją bo jak nie to ...

:D:D:D rowerka naprawde w to wierzysz?:D Utrzymanie wagi to dla mnie nie tylko kwestia wyglądu :) przede wszystkim dobrego samopoczucia i eliminacji czynników przyczyniajacych sie do zachorowania np na serce ;) Dzieki temu że uprawiam czynnie sport nie mam problemów z kregosłupem [a miałam] nie mam nadwagi i jestem pełna energii o wiele niż w czasei kiedy nie ruszam się ;)

przecie napisałam że "pocieszał " a nie że wierze :D .Ale gest się liczy :classic_cool: zresztą on by mi nic nie powiedział żem gruba bo bardzo jestem skłonna do fochania i zekzu by było zero :-p

Gość manieczek67
Dla Was zawsze jest wytlumaczenie, ze powinien mnie kochac taka jaka jestem, bo Wam sie nie chce zadnego wysilku, zeby miec lepsza figure, po prostu jestescie leniwe... to prawda facet Was tak samo kocha nawet jak przytyjecie, ale nie musicie wtedy juz tak nas podniecac...

Gość e tam zaraz będziesz ją
namawiał do odchudzania jebnij ją za wczasu bo jak ma tendencje do tycia to z czasem będzie tylko gorzej i za kilka lat zrobi się z niej maciora skoro nie akceptujesz nawet minimalnej nadwagi, to lepiej już teraz sobie ją odpuść, bo grubaski jak już faceta złapią, to mają w swojej grubej dupie męczące odchudzanie. Będzie lepiej dla was, jak już teraz sobie odpuścicie. a ty poszukaj szkieletora z dobrą przemianą materii, który mimo, że wpierdala bez ograniczeń nie tyje.