Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARLENA 28

Wziełam kredyt w zeszłym roku na 300 tysięcy. i nie spłącam go bo nie mam

Polecane posty

Gość MARLENA 28

Z czego :( Państwo nie chce mi pomóc :( Nienawidzę tego kraju :( Nie odbieram korespondencji ani z banku ani z ani z d sądu :( Nienawidzę tego kraju!

w tamtym roku wzięłas taką wielką kasę i juz nie masz z czego splacać? poza tym, z jakiej paki państwo, czyli np. ja - mam ze swojej kasy finznsować twoją głupotę? litości... skąd sie takie pustaki na świecie biorą?

Gość będziesz spłacac aż do śmierci
to duuuużo kasy:(

Gość warto czy nie?/?
pewnie głosowałas na PO :)

państwo nie ma nic d tego, że wzięłaś kredyt i sałaś się niewolnikiem banku. cieczka nic nie da, bo i tak Ci zabiorą to, co do Ciebie i tak nie należy. Na co ten kredyt? Na mieszkanie?

Gość warto czy nie?/?
kolejna naiwna zniewolona na lata przez koszerne banki hahaha jak sie czujesz z tym ze jestes zniewolona ekonomicznie?

Gość xendzia
u komorników jest mnóstwo nieruchomości przejętych za niespłacanie kredytów i ty sie tez tam znajdziesz będziesz pozbawiona własności ja własnie kupuję taka nieruchomość z licytacji komorniczej jest za 3/4 wartości i szybko chca gotówkę

Gość warto czy nie?/?
bedziesz spłacac kredyt i procenty za mieszkanie które ci zabiorą hahaha masz ci los

Gość MARLENA 28
Co ma to na kogo głosowałam? Ale na PO głosowałam. Liczyłam że Państwo mi pomoże z tymi pieniędzmi :( Przeznaczyłam to na życie na lesiejszej stopie :(

Głupie prawo. Gdzie bank daje kredyt 300 tys i ktoś po roku czasu go nie spłaca, to bank dawno by zadziałał. Poza tym 300 na co taką sumę wzięłaś ???? teraz banki są bardziej skrupulatne i ostrożne niż wcześniej.

Gość MARLENA 28
Tak, to był kredyt hipoteczny

Gość xendzia
domyślam sie że hipoteczny bo żeby dostać 300 tys ota tak na wydatki to trzeba mieć duże dochody przez wiele lat udokumentowane , albo jakas firme, być przedsiębiorcą taki człowiek zawsze wie jak spłacać a soro ona od pocątku nie ma z czego to widać na hipotekę jej dali na podstawie jakiejś pensji pewnie

Gość warto czy nie?/?
mam nadzieje ze zabiorą ci mieszkanie i bedziesz mieszkac pod mostem spłacając kredyt z zebranych butelek po menelach haha

Gość i dobrze ci tak zlodziejko
wstyd nie odbierac korespodencji