Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chmurkaa9

sala weselna Casamento Sieroty

Polecane posty

Był już tutaj taki temat ale odpowiedzi widzę brak, więc podnoszę:). Czy ktoś był tam na weselu? Wiem, że sala piękna. Jak z jedzeniem? Każda informacja będzie dla mnie cenna, bo poszukuję aktualnie sala. Spodobała mi się właśnie tamta ale nie znam nikogo kto tam był:) Pozdrawiam.

Gość stara mężatka
Byłam tam na weselu,jedzonko pyszne i dużo,obsługa bardzo sprawna,szybko zmieniali talerzyki i szklanki,sala naprawdę piękna o wiele piękniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciach,cenowo też nie wychodzi drogo bo wyszło razem z tortem ,ciastem i napojami 230 zł za 2 dni.Wiem dobrze ile płacili bo ja byłam z mężem i daliśmy 600 zł w prezencie,po weselu było nam trochę głupio że tak mało daliśmy a wesele było naprawdę super,wiec dowiadywaliśmy się ile to wszystko kosztowało,naprawdę warto

Gość dorociczka
też mnie interesował ten lokal ,ale na dzien dzisiejszy to już na 2014 terminy letnie już są pozajmowane

Fajnie, dziękuje bardzo czyli nie ma się czego obawiać:) Czekam na inne wypowiedzi:)

Gość maja bardzo ciezko z terminami
ale bierz tylko wtedy gdy masz ok. 100 osob, inaczej wyglada strasznie pustawo

Gość gość
Mam pytanie, planuje zorganizować wesele w Casamento, ale mam mały problem. Otóż będę miała prawie 150 gości przyjezdnych.. :/ Czy ktoś zna jakiś tani ośrodek noclegowy w okolicy..? Z góry dziękuje za pomoc.

Gość marta 9
Interesuje mnie ilosc jedzenia w Casamento czy daja cos wiecej co jest w ich wypisanym menu biorac pod uwage ze wszyscy pisza ze jest duzo,prosze o potwierdzenie tak lub nie.Dziekuje.

Organizowaliśmy w sierpniu wesele w Casamento. Sala jest śliczna a jedzenie bardzo dobre i jest go bardzo dużo, bo różne opinie słyszałam. Dużym minusem i chyba jedynym jest menager tej restauracji, jest to człowiek bezczelny, nieludzki i do tego niezorientowany w tym co robi. Mianowicie chcieliśmy z mężem pokaz pirotechniczny i przed załatwianiem osoby, która by nam go zrobiła zadzwoniłam do menagera i zapytałam czy nie ma problemu, żeby zrobić taki pokaz odpowiedział, że nie ma problemu. Po czy załatwiłam wszystko, wpłaciłam zaliczkę, dobrałam piosenkę do pokazu(cieszyłam się, bo zawsze chciałam mieć na ślubie pokaz pirotechniczny). Tydzień przed ślubem dzwoni do mnie menager z informacją, że pokaz pirotechniczny nie będzie możliwy, ponieważ szefowa nie wyraziła zgody gdyż są żniwa :/ to wcześniej nie wiedział o tym :/ brak słów ile nerwów musieliśmy przejść. Później z wszystkim miał problem np. nie szło się z nim dogadać kiedy możemy przywieźć alkohol i napoje bo mieliśmy swoje. Nerwy mieliśmy maksymalne i zdecydowałam, że z tym panem nie będę już rozmawiać i załatwiałam wszystko z Szefową, od tej pory nie było większych problemów. Koleżanka też tam miała wesele i również narzekała na działania tego pana. Słyszałam, że pary nawet rezygnują z tej sali. Ogólnie życzę stalowych nerwów przy współpracy z Casamento.

Gość gość
Myslalam ze ktos odpowie konkretnie na pytanie Marty 9 ale jakos sie nie moge doczekac,to by mi wszystko wyjasnilo.Pozdrowionka

Gość gość
Jedzenia jest bardzo duzo,moja kuzynka robila wesele,niestety nie zdradzila ile placila za talerzyk,ale po weselu stwierdzila ze mogla wziasc mniejsze menu,bo 4 gorace kolacje to bylo za duzo

Gość gość
Wiesz chodzilo mi konkretnie o plyte bo w niej za duzego wyboru niema czyli przecietna ,kolacje sa wazne ale nie umiem jakos jesc na rozkaz,i przychodze glodna do domu .Diekuje ci za odpowiedz

Gość gość
Witam, Odswieze temat. Mam pytanie - czy ktoś brał najtańsze menu na wesele w Casamento. Jaka jest właściwie różnica miedzy najtańszym a pośrednim menu? Czy jest sens dopłacać bo w samych menu widzę, że różnica w zasadzie niewielka, pytanie więc, czy jedzenia jest odpowiednio więcej. Pozdrawiam.