Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OfiaraMleczna

Okropny oddech po mleku i zawroty głowy.

Polecane posty

Gość OfiaraMleczna

Witam serdecznie, czy ktoś z Was miał podobny problem do mojego a mianowicie moj oddech jest nieświeży po wypiciu szklanki mleka i ogolnie czuje się osłabiona... Boli mnie głowa i ciężko mi się skupić na tym co robie.. Czy ktoś z Was miał coś podobnego i o czym to może świadczyć?

Gość MamaAli :)
Jesem przekonana że to pasiozyty. Koniecznie zbadaj się w tym kierunku. Nie pij mleka, odstaw nabiał, cukier i białą mąke i zajadaj czosnek i kiszonki. zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypić.

Gość OfiaraMleka
Czy można kupić jakieś teksty w aptece i jakoś to zbadać? Czy po prostu trzeba oddać kał do analizy?

Gość hfghfgdfsdrs
Mi tez to wyglada na pasozyty. Trzeba oddać kał do analizy, ale nie zawsze wychodzi za pierwszym razem wiec trzeba powatarzac. Ja jestem nawet pewien ze to sa robaki.

Gość Wścipska0000009
To jutro ide po skierowanie na badanie i zobaczymy co ja tam hoduje w sobie.

Gość myszakkkkk
Czy zdajesz sobie sprawę z faktu, iż dość powszechne problemy zdrowotne, np: kaszel, przeziębienie czy zwykły ból głowy, mogą być w dużej części spowodowane przez pasożyty? Przeciętny człowiek kojarzy sobie słowo pasożyt z glistą, owsikiem czy tasiemcem. Do pasożytów zalicza się jednak również grzyby, pierwotniaki, bakterie i wirusy (przy czym najwięcej uwagi medycyna zdaje się poświęcać dwom ostatnim grupom). Mimo że nie chcemy, żeby ten serwis był monotematyczny , uznaliśmy, że warto zrobić takie zastawienie. Przyjrzyjmy się zatem zagrożeniom związanym z pasożytami. Ale najpierw zastanówmy się, dlaczego tematowi pasożytów poświęca się tak mało uwagi. http://www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/pa sozyty/ciekawostki-parazytologiczne/275-zestawienie-chorob-w ywolywanych-przez-pasozyty.html

Gość dghrf
Kurczę ja miałam podbną sytację. Wywaliłam z diety mleko, cukier i baiłaą mąke a nawet mięso, wcianałam czosnek tak jak mi tutaj ktos radził. zioła też parzyłam i mam spokój.

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
oj tak zatrucie toksynami i orable nasuwaja mi sie na mysl.

roabale :)

hahhaha ja nie umie pisac sorki :) robale :P