Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihsuiwhsuwidhddd

wymiana opon - ważne

Polecane posty

Gość hihsuiwhsuwidhddd

mam od niedawna pierwszy samochód, czy jak pojadę do wulkanizatora żeby zmienić opony na letnie to bedzie mu potrzebny mój dowód rejestracyjny??? prosze o pilną odpowiedz, bo jak dzwoniłam sie zapisac to facet chciał nr rejestracyjny

Gość hihsuiwhsuwidhddd
a dziękuję bardzo

Gość hihsuiwhsuwidhddd
a jak pojadę do serwisu do naprawy , bo mi się kontroli silnika i abs zapalają to bede potrzebowała dowodu rejestracyjnego, nie mam stąd te moje pytania

Gość rewerewrew
jeśli nie naprawią ci na poczekaniu to będziesz musiała zostawić dowód, dlaczego to taki problem dla ciebie, co? :classic_cool:

Gość a ja się zastanawiam skąd
takie durne pytania? Jedziesz samochodem, to musisz mieć dowód rejestracyjny tak samo jak prawo jazdy sieroto

Gość hihsuiwhsuwidhddd
dowód ma mój eks i stad ten problem, ubezpieczenie mam przy sobie

Gość hihsuiwhsuwidhddd
a stąd bo to moje pierwsze auto od nie dawna i jeszcze niegy nie przekładałam opon i nie jeźdzdziłam do serwisu , a skoro kontroli sie palą to chyba wypada jechać !!!!!

Gość hihsuiwhsuwidhddd
to ze mandat to wiem, i mogą go odcholowac, to też wiem, jakby to bylo takie proste .....

jeśli nie masz dowodu rejestracyjnego samochodu jadąc nim, to istnieje podejrzenie, że go ukradłaś i tyle. Mozesz mieć duże nieprzyjemności. Wsiadając za kierownicę MUSISZ mieć dowód ze sobą

Gość hihsuiwhsuwidhddd
wiem o tym, ale co zrobic, moze jak go wezma wkońcu na "parking" to mi odda, bo w sumie to on jest wlascicielem, a ja wspólwlascicielem, bo chodzilo o znizki w pzu, ale kupilam go za wlasną kasę !

Gość hihsuiwhsuwidhddd
próbowałam, wzioł go zeby go przerejestrowac i cisza, tel wył masakra

nie masz dowodu - nie jeździsz, proste jak drut

Gość gość
zagroz mu ze jak ci nie odda dowodu to specjalnie zrobisz stłuczke i jego znizki polecą a na przyszłosc to zadnych wspułwłascicieli co natym ugrałas on jest współwłascicielem i jak sie uprze to połowe wartosci auta bedziesz musiała mu dac i chyba to ubezpieczenie by cie taniej wyszło

Gość gość
Mój znajomy tez ma auto z byłą zoną na pół w (dowodzie)auto nadaje sie na złom i nie moze go wyzłomowac bo ona niechce podpisac auto stoi ubezpieczenie według bzdurnego Polskiego prawa musi płacić i jest ugotowany

Gość pani_dobra_rada
To prawda, nie możesz jeździć bez dowodu rejestracyjnego. Musisz jak najszybciej załatwić tą sprawę bo będziesz miała potem nieprzyjemności. Jak już ogarniesz ten temat to dopiero wybierz się do warsztatu, jak nie znasz żadnego dobrego to polecam www.motostrefa.olsztyn.pl , bo w sumie wcześniej nie będzie ci ta wizyta potrzebna...

Gość gość
A gdzie chciałaś się zapisać? Nie wiem czy będzie potrzebny dowód rejestracyjny, ale znam bardzo dobry warsztat, gdzie zajmują się wulkanizacją. Masz linka: http://www.szwarcgruba.gda.pl/. Poza wymianą opon oferują, np. serwis ogumienia. Robią wszystko solidnie i są mili. To chyba doświadczeni wulkanizatorzy.

Gość gość
Tutaj -> http://centrumfelg.pl/ dostaniesz wymianę opon za darmo przy zakupie opon. Oczywiście samą wymianę też wykonują :P

Gość gość
Jeżeli chodzi o wymianę opon, to niedawno wymieniałam w http://speedgum.com.pl/ . Bardzo dobra firma, jestem zadowolona z usług. :) Wymienili mi na Continental, które kupiłam tam bardzo tanio, teraz super mi się jeździ.

Gość gość
W koszalinie jest bradzo dobry serwis opon: http://autocentrumjacex.pl/ mają bardzo dobre zaplecze do tego, aby ogarniać temat. Nie ma też problemu z tym, aby w dogodnym dla siebie terminie umówić się na spotkanie

Gość gość
ja wymieniam opony w www.pneumaster24.pli tam tez je serwisuje, aby przedluzyc ich zywotnosc. To Twoje pierwsze auto to taka informacja moze CI sie przydac, a co do dowodu, to jedz i go odbierz, bo niestety mozesz miec sport nieprzyjemnosci.

Gość gość
Ja jak cos nie tak z moimi oponami to zawsze wstępuję to nich http://speedgum.com.pl/ . Teraz jużpowoli wchodzimy na jesien wiec niedługo trzeb abędzie ich odwiedzić

Gość Tymoteusz1
Jasne, jest wiele kwestii naprawdę istotnych podczas wymiany opon. Moim zdaniem powinniście zwrócić uwagę na to, gdzie kupujecie opony. W http://opony-ekspert.pl/sprzedaz-opon.html macie gwarancję, że dostaniecie profesjonalne i dobrze spisujące się części, więc warto właśnie tam się w nie zaopatrywać.