Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finansista

finanse w związku

Polecane posty

Gość finansista
mam nieregulowany czas pracy,a piszę na kobiecym forum bo nie ma na to lepszego miejsca

Gość ossssa
czyli po prostu jestes bezrobotny i stad sie biora twoje problemy z meskoscia:)

Gość finansista
pracuję przez internet, z resztą temat nie jest o tym co mam zrobić z wolnym czasem

Gość trop
A może byś spojrzał na to z innej strony. Trafiła ci się dziewczyna, która jest z tobą dla ciebie a nie dla twojego portfela. Jak ci się nie podoba to zmień sobie na dziumdzię, która będzie cię równo doiła...

Gość finansista
nie jestem stuknięty nie chcę mieć dziuni do dojenia, ale chcę mieć kogoś o kogo potrzeby będę mógł zadbać w pełni

Gość finansista
niedługo przestanę być jej potrzebny:(

Gość rwrweweqw4545
i masz racje poprzewracalo im sie w glowach,ja mam meza ez amicji akurat jemu ie przeszkadza jak za iego place,taki facet jak ty to prawdziwy rarytas,jest was coraz miej ,z tego co widze facetom pasuje jak laska placi

Gość finansista
rwrweweqw4545 co mi radzisz?

Gość trop
Jesteś chyba jakiś zakompleksiony i po prostu się jej boisz. Pewnie ona ma potrzebę bycia niezależną i silną kobietą. To pozwól jej być taką. Taka kobieta to wyzwanie, ale niestety nie każdy facet temu sprosta. Poza tym po 3 miesiącach oczekujesz aby dziewczyna stała się od ciebie zupełnie zależna. Może potrzebuje więcej czasu aby się z tobą oswoić. To płacenie za siebie jest swego rodzaju mechanizmem obronnym. Może przed tobą umawiała się z jakimś frajerem, który z pozoru był dżentelmenem płacącym za kolacje a później jej to wypomniał.

Gość rwrweweqw4545
zaakceptuj to ,ic a sile,przyjdzie taki czas ze moze straci prace-czego ie zycze i wexmie pomoc do cieie,cierpliwosci :) A co do tego ze musiles oddac kolczyki ktore kupiles ez okazji,uwazam ze zachowala sie chamsko ,ale to tylko moje zdaie.

Gość finansista
właśnie o to chodzi, że kiedyś była normalna czyli wiedziała jak powinna się zachować, pozwalała płacić za siebie itp. coś jej się pozmieniało odkąd jest ze mną, facet jej nie zranił tylko zginą w wypadku, jestem jej drugim facetem w życiu

Gość rwrweweqw4545
to spoko,wiesz moze aczytala sie o tym ze trzea placic za sie alo posluchala wyzwoloych kumpeli ;) przejdzie jej ....takich facetow jak ty to jest malo,docei to z czasem

Gość finansista
niestety, Ona jest taka że jak straci pracę to po prostu zrezygnuje z przyjemności, aby starczało tylko na to co niezbędne do życia

Gość finansista
z resztą zarabia niezbyt dużo

Gość finansista
to nie facetów takich jest mało, tylko takich kobiet jak moja jest za dużo

Gość tatmara
Rozmowa i jeszcze raz rozmowa powiedz co ci lezy na sercu popros by cie wysluchala a jezeli to nie pomoze to powiedz ze jeżeli nie zmieni sie miedzy wami to bd ci bardzo przykro i relacje moga sie popsuc moze to chociaz zrozumie.

Gość rwrweweqw4545
tak powiedz jej to szczerze popieram post wyzej powiedz wprost ci ci a sercu lezy tak jak tu piszesz.a gdzie tacy faceci sa...to ja chya mialam pecha trafialam a skapiradla heheheh

Gość tatmara
No ja raczej tez haha ale cóż tu zrobić są faceci i prawdziwi mężczyżni:)

Gość rwrweweqw4545
tatmara masz racje 100%

Gość tatamara
Nie trzeba zbyt wiele mowic kazda kobieta chyba to wie:D finansista jezeli pomoze to daj znac na tati03@interia.pl

Hej! Jesli jestes zmeczony/a codziennymi obowiazkami I brakuje Ci finansow na realizacje marzen odwiedz mojego linka. Pasywne zarabianie on line dodalo mi skrzydel! Nie warto tracic czasu. Chce sie z Wami podzielic tym odkryciem gdyz kazdy tu WYGRYWA. Pomoge Ci urzeczywistnic Twoje pragnienia. Wystarczy ze poswiecisz pare minut w internecie kazdego dnia a zobaczysz ze bylo warto!!. Jesli macie jakies watpliwosci piszcie na mojego maila. Wyjasnie wszystko i z przyjemnoscia udziele Wam wszelkich informacji i wskazowek NAPRAWDE POLECAM! To moj email: netaaaz@gmail.com Link ktory dolaczam umozliwia darmowa rejestracje do portalu przez ktory zaczniesz zarabiac fajne pieniazki. http://www.bannersbroker.com/Wildthing P.S Ja juz zarabiam od miesiaca. Sceptycyzm byl moim najlepszym przyjacielem. Zaluje ze wczesniej tyle czasu stracilam na czekaniu... POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE POWODZENIA. UWIERZCIE W SIEBIE

Hej! Jesli jestes zmeczony/a codziennymi obowiazkami I brakuje Ci finansow na realizacje marzen odwiedz mojego linka. Pasywne zarabianie on line dodalo mi skrzydel! Nie warto tracic czasu. Chce sie z Wami podzielic tym odkryciem gdyz kazdy tu WYGRYWA. Pomoge Ci urzeczywistnic Twoje pragnienia. Wystarczy ze poswiecisz pare minut w internecie kazdego dnia a zobaczysz ze bylo warto!!. Jesli macie jakies watpliwosci piszcie na mojego maila. Wyjasnie wszystko i z przyjemnoscia udziele Wam wszelkich informacji i wskazowek NAPRAWDE POLECAM! To moj email: netaaaz@gmail.com Link ktory dolaczam umozliwia darmowa rejestracje do portalu przez ktory zaczniesz zarabiac fajne pieniazki. http://www.bannersbroker.com/Wildthing P.S Ja juz zarabiam od miesiaca. Sceptycyzm byl moim najlepszym przyjacielem. Zaluje ze wczesniej tyle czasu stracilam na czekaniu... POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE POWODZENIA. UWIERZCIE W SIEBIE