Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważna i nieromantyczna

jak nauczyć naszych mężczyzn rozumu?

Polecane posty

Gość rozważna i nieromantyczna

kobietki piszcie jakie macie pomysły na nauczenie naszych mężczyzn rozumu,szacunku do nas itd?

Gość fdsdqQ
OJ KRZYKIEM CZASAMI CO TAM OSIAGNE ALE NIE ZA DUZO

Gość finansista
a jak kobietę tego nauczyć? bo ja już wysiadam

Gość Ja nie musze bo zwiazalam sie
z fajnym facetem

Gość uhfwirf
Wystarczy wziąć faceta z rozumem a nie tylko z chujem i kasą. O tym się myśli przed a nie w trakcie związku.

a ja powiem ze masz to co chciałas :D widzialy galy co braly,jakby facet do mnie nie mial szacunku to bym sie nie ponizala i bym z takim nie byla :D

Czym skorupka za mlod nasiaknie...:) Moze szacunek lub jgo brak zalezy od wychowania faceta?

Gość Podobnie
Może jestem wyjątkiem od reguły, ale mój mąż się zmienił. W domu rodzinnym nic nie robił. Talerze podstawiane pod nos, foch na matkę jak mu coś nie pasowało. W ogóle tragedia. Na początku naszego związku próbował mi wmówić że wszędzie tak jest i taka jest rola kobiety, początkowo się poddałam temu, ale jak mnie prawie zajechał to się zbuntowałam. Po kilku latach szarpaniny wreszcie doszliśmy do momentu kiedy jesteśmy partnerami, mało tego mój mąż jest "Panią domu" - on dba o porządek, o dekoracje itd. Koleżanki mi zazdroszczą ale wiedzą ile mnie to kosztowało. Teściowa nie wierzy jak jej coś opowiadam: teść do dziś nie wie że wannę się myje - myśli ze jest taka czysta bo codziennie się jej używa. Pokazuje jej nowy półmisek i mówię że M kupił ostatnio na wyprzedaży - puka się w czoło :D Mąż tylko nie umie gotować i prać, ale ja to bardzo lubię więc luz. Walczcie dziewczyny bo warto.

Gość Ja nie muszę
o nic walczyć. To obrzydliwe co piszecie, z kim Wy się wiążecie? Nie ważne jakie, byle spodnie? A potem go wychowam? To chore... Mój mąż od początku miał do mnie szacunek. No, ale na to trzeba sobie zasłużyć. wiele panienek dzisiaj nie jest godnych szacunku, więc się nie dziwcie, ze Was faceci traktują tak, jak na to zasługujecie i jak im pokazujecie same. A co do rozumu, to albo go ktoś ma albo nie. Nie wiem czego można nauczyć półgłówka... :O

Gość a jak wychować
a jak wychować faceta żeby robił coś w domu chodzi mi o zwykle zabiegi wychowawcze mój też był rozumny ale stracił rozum i nie wiem jak mu pomoc

Gość a jak wychować
a jak wychować faceta żeby robił coś w domu chodzi mi o zwykle zabiegi wychowawcze mój też był rozumny ale stracił rozum i nie wiem jak mu pomoc

Gość kaśka z miśka
trzeba dobrze wybrać a nie zmieniac jesli kogos kochasz to go akceptuj takim jakim jest a ja k nie ,to zmień

Gość kretyński topik.............
z kim ty się zadajesz ze zakładasz takie topiki??????????

Gość edsfn nmmm,lk
a gówno prawda.....ludzie sie zmieniaja...! Mój mąż była w ogóle inny..zmienił sie beradzo. za nim zaszłam w ciążę był idealnym mężczyzną, zero kłótni, a potem wszystko sie zmieniło.... czasami sie zastanawiam kim on jest!

Samemu się szanować.. i od początku jasno nakreślić co nam się podoba a na co absolutnie się nie godzimy ;)