Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mery888

SZUKAM ebooków

Polecane posty

poszykuje Saga ,, Zapomniany ogród,, aut, Merete Lien od 8 czesci błagam pomóżcie mi je znalezc. prosze o przesłanie na meila / mery888@interia.pl

Polecamy zajrzenie na stronę internetowej księgarni virtualo.pl, gdzie powinnas odnaleźć interesujące Cię pozycję, a ponadto codziennie nowe książki w promocyjnych cenach :) Czytanie nigdy nie było prostsze :)

Gość kakofonia dzwiękow
słyszałem o jakims zakładzie, w którym bierze udział własnie virtualo i jeszcze jakas jedna firma, zdradzicie coś wiecej?

Rzeczywiście, mamy pewien zakład ze znanym blogerem Grzegorzem Marczakiem (www.antyweb.pl). Otóż Grzegorz założył się z nami oraz z providerem szybkich płatności YetiPay, że nie sprzeda w przeciągu dwóch tygodni 1000 e-booków za pomocą swojego bloga. My oczywiście twierdzimy, że ta sztuka się uda :) Dzięki specjalnemu widgetowi na Antywebie można bezpośrednio dokonać zakupu konkretnego tytułu (codziennie innego). Ceny wybranych do akcji e-booków są bardzo atrakcyjne: gwarantujemy, że nie da się ich kupić taniej nigdzie w polskiej sieci :) Jak myślisz, wygramy to? :D

ja jak czegoś szukam to przeważnie znajduje tutaj http://www.mobilegate.pl/ więc zobacz, może też tam coś znajdziesz, a jak nie to co chcesz to na pewno dużo innych ciekawych e booków.