Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona 27l

zostawil mnie bo jestem atrakcyjna

Polecane posty

Gość porzucona 27l

po 6 latach zwiazku, powiedzial ze jest juz w takim wieku w ktorym powinien myslec o ozenku a ja jestem piekna kobieta wiec nie nadaje sie na zone bo na pewno zdradzam 😭 nigdy go nie zdradzilam, kocham go

Gość porzucona 27l
jestem w totalnej rozsypce teraz

Gość męski czyli normalny
wiadomo, ładna żona - cudza żona będzie wielu chętnych na nią, a przez dziesięciolecia małżeństwa jest duża, duża szansa że dorobi rogi facet myśli racjonalnie ślicznotki nadają się do łóżka, ale nie na żony/matki

Gość cdewdwdwedewdd
ja dla mnie to był pretekst raczej niz szczery powód

Gość Wujek Leon
pewnie się po prostu znudził

Gość porzucona 27l
nie wspomnialam wam ze umawialam sie z kolega na spacery i moj chlopak sie dowiedzial o tym

Gość Komplome62
A chcesz zeby wrocil? to dam Ci afirmacje na jego zauroczenie. podaj e-mail.

Gość Martynka..
znudzil sie pewnie...ale skoro jestes atrakcyjna to nie przejmuj sie, tego kwiatu to pol swiatu:)

Gość nbvgderwyyy
a trzy czwarte gówno warte :P

Gość apppetititka
chyba nie uwierzylas, ze to prawdziwy powód? chciał się ciebie pozbyć, wiec wymyślił "miły pretekst".

Jeśli był zazdrosny o Ciebie to nie ma się co dziwić. Że zostawił po tym jak się dowiedział, że chodzisz "na spacery z kolegą". Zniszczyłaś zaufanie jakim cie darzył, teraz może mieć poczucie , że poprostu zmarnowałaś mu kilka lat życia. Faceci dobrze wiedzą, że w słowach wypowiedzianych przez kobiety jest tylko półprawdy. I jest to zwykle ta łagodniejsza połowa. Możesz zawalczyć, ale nie słowem a czynem... bo w Twoje słowa pewnie już nie wierzy skoro się na to zdecydował. Gadkaszmatka o ożenku to bujda.

nie warto się związać ze ślicznotkami, nadają się tylko do łóżka i zdradzają na potęgę :O

porzucona 27l więc teraz szukaj następnego koleżka a go zostaw spokoju i marnowałaś go życia

Gość karczmareczka 123
facet nie jest wart twoich wspomnień, przez 6 lat związku buduje się coś trwałego a nie rzuca tak kretyńskie teksty - że niby wcześniej twojej atrakcyjności nie widział? Nagle po 6 latach to dostrzegł? Bzdurne tłumaczenie i na pewno nie o to chodzi, chociaż to dla ciebie trudne pogódź się ze stratą - nie warto go żałować bo podły jest i tyle. ;)

Gość karczmareczka 123
... a swoją drogą z ciebie tez niezłe ziółko :D:D:D

Gość Komplome62
Witaj autorko, w Twoim miejscu on tak postanowił i trudno będzie go zdobyć. Ja Ci mogę pomóc, że go wkrótce zapomnisz i znajdziesz idealnego partnera. To jest metoda parapsychologiczna. Podaj swój e-mail a powiem Ci jak. Ja nie podają swego, bo potem otrzymuję setki niechcianych listów. Załóż sobie jednorazowy adres. Ta metoda była już wielokrotnie zastosowana i jest wypróbowana.

Gość Komplome62
Autorko ja Ci zaproponowałem skuteczną pomoc. Tylko to od Ciebie zależy czy chcesz z tego skorzystać.

Gość Esteta nr. 1
zostawil cie bo jesteś stara

Gość Komplome62
No ostatni raz wchodzą tutaj, czy chcesz żeby Ci pomóc, czy chcesz popłakiwać po kątach?

Gość Komplome62
To jakaś kopnięta, już jej nie pomogę i wyrzucam z tych 20 podstawionych.