Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, czy robicie z siebie kozaków?

Polecane posty

Gość oj lusik
do Luzer czemu Ty nie masz dobre ;) przecież on w życiu na randce nie był

Nie chodzę na randki. Jak chcialem zaprosic to mnie unikały.

Kiedyś byłem na kilku spotkaniach, ale to dawno było i ja to traktowalem kolezensko.

Gość oj lusik
:) ja nie werzę żebyś kogokolwiek zaprosił na randkę , powaga, skoro Ty podchodzisz do dziewczyny pytasz czy ona cię kojarzy - sorry ale to nawet nie jest gra wstępna

Gość luzer a może byś najpierw
zaczął od brzydkiej i nie z kościoła ?

Gość luzer a może byś najpierw
ja nie mówię tutaj o jakichś anomaliach urodowych tylko piję do tego, że Luzer wielbi wyłącznie boskie księżniczki - ale jak widać za wysokie progi na Luzera nogi,więc niech przestanie bujac w obłokach :) i spróbuje poderwać przeciętną smiertelniczkę

Gość oj lusik
niech Stwórca ma w opiece przedstawicielki płci pieknej gdy Looooooser wdepnie na salony w okularach-motylkach z brokatem i dwupaku z Allegro hi hi

Gość BluMen14
Kshatriya -każda próba poznania kogoś to ryzyko,niektórzy coś tam mruczą pod nosem że boją się o swój honor(jeśli odmówi to jakaś tam ujma,rysa na ich ego)Nie rozumiem tylko jednego,jak można poznać kogoś bez ryzyka? Na czekaniu i narzekaniu to życie może upłynąć i nikogo się nie pozna ,często trzeba się sparzyć tak bywa ale innej drogi nie ma.Chyba że ktoś chce się umartwiać(zostać pustelnikiem).

Gość oj lusik
BluMen14 - święta racja ale widzisz Luzer nie zna smaku ryzyka, ja nie wiem co z niego za chłop, do nauki go nie ciągnie, roboty nie ma, siedzi i marzy...a jaki pyskaty :) ileż to jego tematów usunięto ze względu na słowne utarczki, on sobie wymarzył dziewicę, brązowowłosa w adidasach, która się nie całowała, ba - ona nie wie co to moszna ani ejakulacja , pójdzie z nią i jej ojcem do ginekologa by otrzymać certyfikat czystości ISO2012 , no czyż nie bajka ?

Gość oj lusik
ech Luzer nikogo to nie rusza, Ty tylko cytujesz wielkich, wklejasz wielkich a sam od siebie - nic, więc nic dziwnego, że nie masz dziewczyny, bo czym jej zaimponujesz - cudzymi przemyśleniami ? Ty nie wiesz co to honor, facet z honorem nie pozwoliłby żeby matka urabiała sobie rece po łokcie i miała go na karku

looooser - wiesz staram sie jak moge wygladac jak najlepiej ubierac sie w dobre markowe zeczy dobre perfumy itd ale to kosztuje i nie zawsze mam na to pieniadze

Gość Zuzanna Amelia & 8
Loooser -To nie tylko prawiki. kazdy osobnik plci meskiej probuje robic z siebie Kozaka. Wy to macie we krwi.

Gość ave dave
ja chciałem być kozakiem, ale 50-letni kolega z magazynu zwyzywał mnie od ciot i przestałem

Gość oj lusik
a ja się biedny łudziłem, że kozak :) = odważny, zadziorny, nie dający sobie dmuchać w kaszę, przebojowy, trochę arogancki a wy zaraz wszystko sprowadzacie do bycia drugim Jacykowem :P

Gość a po co komu przecietna
ktora nie jest dziewica? nie dosc ze przecietna, to jeszcze bez cnoty

Gość a po co komu przecietna
faceci wola byc sami niz kobietami, ktore nie w stanie ich porazic i sa takie zwyczajne. wola pracowac nad swoim i wygladac i czekac az zainteresuje sie nimi opalona, wymalowana atrakcyjna kobieta z balejazem niz mieliby sie brac za przecietne

Gość Zuzanna Amelia & 8
Powodzenia.

Gość Galaxxxy1234
" a po co komu przecietna faceci wola byc sami niz kobietami, ktore nie w stanie ich porazic i sa takie zwyczajne. wola pracowac nad swoim i wygladac i czekac az zainteresuje sie nimi opalona, wymalowana atrakcyjna kobieta z balejazem niz mieliby sie brac za przecietne " ha ha ha ha :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) balejaż już jest niemodny teraz króluje ombre

Gość oj lusik
no to Luzerkowi pozostanie czekanie az do śmierci :) poza tym to mężczyzna ma starać się o względy kobiety a Luzer już nawet pomstował, że on czeka czeka a ta jego wybranka nic :) a ona już szczęśliwie za rękę z innym facetem, który nie czeka aż będzie miała balejaż

Gość o w mordkę jeża - balejaż ????
Ty głupi tak sam z siebie czy ktoś Ci za to płaci ? hie hie hie no nie LOL Luzerowi nie zasługuje na ładną dziewczynę bo sam nie jest ładny, sorry gregorry niech się łapie za pasztety bo i one szybko tracą na świeżości

Gość hollygirlfromthehell
eeeee :) " wola pracowac nad swoim i wygladac i czekac " Faceci wolą wyglądać ? Przez okno :P

Gość Zuzanna Amelia & 8
Wyluzujcie. Chca czekac na piekne ksiezniczki to niech czekaja. Przeciez to ich wybor. Co Wam to przeszkadza ? Ktos ma z tym problem ?

Gość oj lusik
Zuzanno niech czekają a jakże ale nie muszą nas zanudzać w trakcie tego czekania :) bo to nie humanitarne

Gość ech Zuzanna Amelia
to się kocha skrycie w Luzerze dlatego marzy, że on odwzajemni jej uczucie ;)

Gość Zuzanna Amelia & 8
16:56 [zgłoś do usunięcia] ech Zuzanna Amelia to się kocha skrycie w Luzerze dlatego marzy, że on odwzajemni jej uczucie To Ty Loooser to napisales ?

Gość oj lusik
czyżby nam się romansik kroił ? :)

Gość Zuzanna Amelia & 8
oj lusik - Nie mam pojecia co Wam sie "kroi" masz w programie jakis romans ?

Gość Zuzka nie sciemniaj
juz od pradziejow wiadomo ze jarasz sie Lóserosssem :P