Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszowy kotek

Dobry Ginekolog W Warszawie - POMOCY!

Polecane posty

Gość pluszowy kotek

Dziewczyny, czy możecie polecić mi dobrego ginekologa w Warszawie? Wraz z moim mężem staramy się o dziecko od ponad roku. U Niego wszystko w porządku (wyniki świetne), ja mimo, że nie mam pco, nie mam owulacji. Moja gin niby wie w czym jest problem (coś z androgenami), ale od kilku dobrych miesięcy stoję w miejscu. Może Wy znacie jakiegoś dobrego ginekologa w Warszawie, dzięki któremu zaszłyście w ciążę?

jest jakaś gonekolog na Puławskiej, kiedys podawałam jej nazwisko, ale teraz nie pamiętam, podobno najlepsza w stolicy, sama u niej raz byłam, ale tylko na badaniach więcej jej pomocy nie potrzebowałam, to jest gin-endokrynolog

Gość pluszowy kotek
up! Czy nie ma nikogo, kto znałby jakiegoś dobrego ginekologa?

ja do niego chodzilam i bylam bardzo zadowolona - facet dmucha na zimne, zleca dodatkowe badanie, bardzo kontroluje, przyklada sie. co prawda ja nie mialam problemow z zajsciem w ciaze ale podobalo mi sie to ze jest taki przezorny: -u mnie bylo ryzyko konfliktu serologicznego, zadbal zebym dostala zastrzyk w odpowiednim czasie (niektorzy lekarze tego nie pilnuja), - mialam erytrocyty w moczu wiec pilnowal, zlecal badania, posiewy moczu - anemia - przepisywal coraz wieksze dawki zelaza - pilnowal zeby sie nie poglebiala - uprzedzil mnie zebym zdjela obraczke bo roznie moze byc - kolezance rozcinali - uswiadamial co moze jeszcze sie stac typu zatrucie ciazowe, cisnienie itp, na co mam zwracac uwage i zebym od razu jechala do szpitala jesli cos z tych objawow zauwaze