Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkkka

ryanair

Polecane posty

Gość kociczkkka

Mam pytanie do osób, które często latają ryanairem. powiedzcie proszę czy warto czekać z kupnem biletu czy lepiej kupić z 2 miesięcznym wyprzedzeniem? widzę, że ceny strasznie ''skaczą'' doradzi ktoś? wiem, że to nie forum turystyczne, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi, a tutaj zawsze dużo ludzi jest :P

Gość Żeberko
Nie czekać, kupować wcześniej. A o tanim lataniu po woli możecie zapomnieć.

Gość kfjshfsjhsghgs
ja bym poczekała jeszcze parę tygodni i obserwowała, kupiłabym najpóźniej miesiąc przed wylotem

Gość kociczkkka
dzięki. ktoś jeszcze doradzi?

Gość Żeberko
Jeszcze się nie zdarzyło, zeby ktoś czekał, a cena biletu spadała. Rezerwuj jak możesz najwcześniej!

Gość nei nei
musze przyznać że raz mi się zdazyla sytucja ze tydzien przed lotem cena byla nizsza niz miesiac wczesniej ;) Ale to byl wyjatek... tak jak ktos doradzal - poczekac az bedzie miesiac przed planowanym lotem i kupic. btw. radze porownać ceny z konkurencją (np. wizzair) bo ryanair to już tanimi liniami jest tylko z nazwy...

Gość kociczkkka
wizzair niestety nie mają lotów z Polski na Majorkę :( ale z tym euro to słuszna uwaga, nie ma na co czekać dzięki:)

Gość revilo
eee tam - gadanie - ja w marcu lub lutym lecialam za 44 w 1 str do Londynu (w 2 str + oplata za platnosc internetowa 139 zl! (44 + 20.50 x 2) :D

zawswze kupuje wcześniej, kwestia tego czy skorzystam czy nie, przy kupnie tanich biletów można ryzykowac

Gość donnkaaa
jak autorka chce leciec na majorke to ja bym nie czekała, jak sezon sie zacznie na dobre to ceny pójdą w górę,