Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_brunetka

Benefity pomocy!!!

Polecane posty

Gość DFDGFDG
no zal dupe sciska :) moj maz pracuje a ja siedze w domu z dzieckiem :) zyc nie umierac !

DFDGFDG moja sasiadka juz ponad 7 miesiecy czeka..i czeka.. A dom z\eby dostac, to zalezy od councilu. Nasz np. nie da nic nikom jak nie mieszkasz dluzej niz rok w danym councilu.! Nie pisze tego z zadrosci, podaje fakt.

Gość Żeberko
Przecież babsko was podpuszcza.

Gość niedawno tutaj na kafeterii
byl temat o tym, ze karetka odmowila przyjazdu na wezwanie w Polsce, dziwcie sie? Bo ja nie. Jak kradnie sie z kazdej strony pienadze podatnikow, to co sie dziwicie ze karetek nie ma. Niedlugo ludzie i owszem beda dostawac w UK benefity, ale za nie beda tj w Polsce musieli sobie wszytko oplacic, np lekarza, lekarstwa, karetke, straz pozarna, szkole, itd itp. Ciekawe jak uda sie z banefitow to oplacic... W POlsce rzad kradnie i oywatele tez, kazdy pod siebie, umowy smieciowe, pustawiane przetargi, nieprofesjonalisci na waznych stanowiskach itd itp. To samo sie zrobi juz niedlugo w UK, albo zabiora wszystkie benefity, bo budzet inaczej padnie, albo zostawia benefity ale reszta uslug publicznych bedzie w pelni platna. Co wolicie?

Gość pewnie ze nie bedzie tak jak
w Polsce, bo Brytyjczycy predzej rzadzacych powiesza na kazdym drzwie niz pozwola sie tak traktowac jak my Polacy przez nasz rzad i najlpsze ze ich rzad o tym wie doskonale. A za to my to jestesmy biedna, zdychajaca powoli ynteligencja, my z cholota i zachowywac sie jak cholota nie bedziemy, wiec po ynteligencku zdychamy....