Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja232323232

po co do mnie ten facet wydzwania?!?!

Polecane posty

Gość Anastazja232323232

Dzwoni do mnie facet (30 l.)ktory powiedzial kiedys ze raczej nic z nas nie będzie.. Dzwoni do mnie regularnie i gada 2 godziny, co ileś dni pisze smsy. Dziwnie sie zachowuje, co prawda oberwało mu się ode mnie sporo za jego charakter, ze jest taki,siaki,etc.. niemniej jednak był też kontakt smsowy i z mojej strony mimo złych słów. Nie rozumiem dlaczego on dzwoni, żeby sobie na luzie pogadac z nudów, czy faktycznie moze mu zalezec? po co pisze, skoro nawet nie propobuje spotkania? s

Gość wlochaty12
to jakis pieprzniety pierdziel.

Dzwoni do mnie regularnie i gada 2 godziny, co ileś dni pisze smsy sam gada przez 2 h?

Gość Anastazja232323232
Samotny Romantyk nic dziwnego ze jestes samotny skoro masz takie podejscie do życia. W dzwonieniu do kogoś widzisz robienie jaj? proszę Cię, ile masz lat, chyba max.20. kazdej odpowiedzi bym sie spodziewala ale nie takiej. nie odzywaj sie skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia,

Gość Anastazja232323232
czizas nie nie sam 2h ze MNĄ. tylko po co.

Gość Anastazja232323232
Tak na prawdę to ja dużo gadam i zawsze błagam go żeby nie odkładał słuchawki

2h ze MNĄ. tylko po co. no wlasnie - skoro ma z kim gadac to dzwoni. wystarczajaco proste dla ciebie czy mam rozrysowac?

Gość Anastazja232323232
"czizas " 2h ze MNĄ. tylko po co. "no wlasnie - skoro ma z kim gadac to dzwoni. wystarczajaco proste dla ciebie czy mam rozrysowac?" czy Ty też wydzwaniasz do ludzi tylko dlatego, że wiesz, że można z nimi gadać długo?!?!!? Dzwoni się do tych do których ma się ochotę dzwonić!

ja pierd. gdybys nie chciala z nim utrzymywac kontaktu to by nie dzwonil

Gość Anastazja232323232
nie mówimy o mnie tylko o nim. Po co On chce utrzymywac. chyba nie umiesz czytać..ze ZROZUMIENIEM.

chyba nie umiesz czytać..ze ZROZUMIENIEM. masz racje, napisze teraz cos adekwatnie do twoich postow: nciunwiurenfoiwejudewqhfrqne.

Gość Anastazja232323232
adekwatne do Twojego sposobu myslenia. piszesz bez sensu,nie na temat, i nie odpowiedziales na zadanie w tytule pytanie.kropka.

Gość dissolved girl
Bo to taki typ człowieka, który sam nie wie czego chce i zamiast zerwać kontakt i nie ciągnąć znajomości, która w zasadzie do niczego nie prowadzi, dzwoni sobie z nudów. Pewnie też lubi z Tobą gadać, tak po prostu.

Gość a pan Putin
a ty sama jak myslisz,po co dzwoni?

Gość a co bys chcial wiedziec?
ja mysle,ze on sam nie wie czego chce a moze sie zakochal a moze jest samotny i nie wie do kogo ma gebe otworzyc?

Gość nie schlebiaj sobie
a skad ludzie na kafe maja to wiedziec?:O a nie mozesz zapytac sie go wprost zamiast tutaj szukac odpowiedzi wsrod ludzi ktorzy chuj wiedza,po co on tak do ciebie wydzwania ?:O

Gość ten temat to prowo
zapytajcie sie jej o czym ona gada 2 godz z nim? :D:D:Dnie bedzie wiedziala :D:D

Gość to moze to ten sam
co do mnie tak samo wydzwania?dokladnie taka sama sytuacja ..on chyba do wielu lasek tak wydzwania :(

Gość Anastazja232323232
a pan Putin a ty sama jak myslisz,po co dzwoni? no właśnie po to, nudzi mu sie i sam nie wie czego chce i nie wie co tu robić to sobie dzwoni z nudów

Gość dissolved girl
Takich ciot, co to same nie wiedzą czego chcą nie brakuje. Też znam takiego, no może akurat nie wydzwania, ale jednocześnie coś chce (cholera wie co) i nie chce :D

Gość a pan Putin
no ok,nudzi sie ale proponuje ci spotkanie chociaz ? przeciez moglibyscie pogadac sobie i ponudzic sie na zywo ,nie uwazasz ?