Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weeeeeeew

Ona ma 14 lat i chciałaby ze mną współżyć. Czekać czy nie. Za i przeciw.

Polecane posty

Gość Weeeeeeew

Za - moja dziewczyna od dłuższego czasu - kocham ją - ona chce już dojrzeć i być prawdziwa kobietą Przeciw - czy są jakieś?

tak. potencjalne slaba wiedza u ciebie i u niej odnośnie antykoncepcji - a więc ryzyko ciąży a druga spprawa to przeciw temu jest prawo w RP dlatego ja polecam ci poczekać i zacząć się roooochać dopiero w jej 15te urodziny a ten czas posświecic na zdobycie wiedzy o stosowaniu SKUTECZNYM antykoncepcji

Gość Weeeeeeew
Ja mam 20 lat i wiem czym jest antykoncepcja.

Gość masełłłko
wiesz czym jest antykoncepcja a nie wiesz jakie jest prawo w Polsce związane ze współżyciem z nieletnimi???

Gość gęsiareczka
Sex z 14-latką? To pedofilia, grozi ci prokurator

Gość masełłłko
a za pół roku będziecie płakać w telewizji lub gazecie,że dziecko w drodze a nie ma z czego żyć! no chyba,że masz nudne życie i chcesz zafundować sobie takie atrakcję jak sąd,prokurator itp.

Gość Kocimięta_88
To prawda, współżycie z osobą poniżej 15 lat jest przestępstwem. Antykoncepcja nie daje 100% zabezpieczenia, jak dziewczyna zajdzie w ciążę będziesz miał problemy. Swoją drogą nie mogę się nadziwić, jak 20-stolatek może być z 14-stolatką. Rozumiem, że i w tym wieku są już rozwinięte i ładne dziewczyny, ale o czym wy rozmawiacie??? Jesteście na zupełnie innym etapie życia. Musiałeś się zatrzymać w rozwoju.