Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaa0009

pampeeeersyy !!

Polecane posty

czesc dziewczyny! nie dlugo urodzi sie moje dziecko ;) kompletujemy z mezem wyprawke, myslalam nad zakupami pampersow tak na zapas.. nie wiem tylko ile paczek i jakie rozmiary najbardziej moga sie przydac.. pomozecie?? czy to raczej bez senu kupowac je przed narodzinami??

Gość bsgbhgf
Według mnie to bez sensu bo ja dostałam sporo pampersów ale okazało się, że dziecko na nie jest uczulone a w domu było 6 paczek.

uczulone na pampersy?? nie wiedzialam , że jest to mozliwe... to moje pierwsze dizecko ;)

Gość bsgbhgf
No niestety ale tak jest, moje było uczulone na pielyuchy firmy Pampers a dostalismy ich w prezencie 6 paczek. Niestety po 3 dniach używania ich na pupie porobiły się odparzenia i wysypka. Zmieniliśmy na Dadę z biedronki i problem zniknął. Dlatego osobiście nie radzę ci za dużo tego kupować bo może się okazać że dziecko nie będzie mogło tego używac.

Gość junn
kup na próbę jedną paczkę a jeśli będą ok to kupisz więcej. co do rozmiaru to ja nie kupowałam w ogóle 1 tylko 2 od razu.

ja kupiłam 2 paczki pampersów 2( one są od 2 do 6kg) i 3 paczki 3 (4-9kg) i z tego co pamietam to wszystko było ok :) nie byly ani za male ani za duze.

Gość mamamaa27
ja miałam pampersy 1 i dziecko się topiło w nich - fajne na poczatek są happy 0 z wycieciem na pempek

jun a jak duże urodziło sie Twoje dziecko, że od razu zakladalaś pampersy 2 ? Moja mała ważyła 3 kg i przez prawie miesiąc używaliśmy New born z "Pampers"

Gość junn
moje dzieci -miały każde ponad 4kg.

ja proponuję zaczekać :) ewentualnie kupić jedna paczke tych najmniejszych z pampersa.. ( akurat nasz maluch żadnych odparzeń nie miał) i jak beda ok to kupicie sobie wiecej.. teraz pampersy sa dostepne praktycznie w kazdym z mozliwych sklepów.. także napewno nigdy Wam nie braknie :)

Gość moja mała...
Moja mała córunia także miała uczulenie. Po trzech dniach noszenia, myślałam, że jej cała skóra z pupy zejdzie:(