Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [oighkp]

Pytanie do Panów!!! prawda czy sciema?

Polecane posty

Gość [oighkp]

on ma 28, ja 25. wrocilismy do siebie po 3 miesiecznej przerwie. byismy razem 3 lata. on chcial wrocic, mowil ze dojrzal, zrozumial,ze teskni kochalismy sie ostatnio nie bylo gumek których my zawsze uzywalismy, tylko nowe gdy zapytalam gdzie sa tamte sprzed 3 miesiecy powiedzial,ze wyrzucil,zeby go nie kusily do seksu moze byc to prawda????

Gość [oighkp]
nasza rozmowa ja: co zrobiles ze starymi prezerwatywami które byly jeszcze jak ja bylam? nie byly przeterminwane, zakupiles jakies nowe, chce wiedziec co sie stalo ze straym zuzyles? jezeli tak chce wiedziec on: wyrzucilem, ale i tak w to nie uwierzysz ja: po co? przeciez nie byly przeterminowane on :zeby nie kusily lepiej nie byc przygotowanym na stosunek wtedy sie nie mysli o tym ja: ale pierdolisz on :moze dla Ciebie pierdoloenie ale jestes juz nie mila bo sciemniasz ja: nie potrafisz szczerez napisac a to mi smierdzi sciema on: nie jest to sciema' tylko prawda nie spalem z nikim ja:to po co je wyrzuciels? lubilam tamte niebieskie gumki on:zeby mnie nie kusilo, juz pisalem jak bym je mial to bym myslal o seksie a ty mnie nauczylas ze nie mozna sie kochac bez gumek wiec to byla najlepsza forma aty seks ja:i ich nie ma to podejrzane nie oszukuj nie sciemniaj jak sie przespales to chce wiedziec, ale sie przebadaj czy nie zlapales czegos nie zamierzam chorowac przez twopje nieodpowiedzialne wyskoki on: a moze ja sie powinienem przebadac za twoje wyskoki? bo ja nie mialem problemow zadnych ze soba i mam nadzieje ze nie bede mial bo bym sie bardzo zdenerwowal widzimy sie dzisiaj? ja:sciemniasz zajebiscie sciemniasz on:z czym? JA:z tymi gumakni gumkami on:chces zmi powiedziec ze jestem taki buhaj i zurzylem 10 gumek? ja:zapytalam o to 3 facetow (zart) którzy sa teraz na fb kazdy znich powiedzial,ze zuzyles z inna laska sa facetami i wiedza jak facet mysli i pisza ze niezla scieme chcesz mi wcisnac i ze lepiej juz by wygladalo gdybys sie przyznal on:nie jestem az taki spawny zeby tyle gumek zurzyc i dlaczego rozmawiasz z jakimis facetami?! juz Ci sie zmienia?! juz nie jestes szcesliwa?!

Gość [oighkp]
powiedzialam mu,ze jak sie z kims przesapl to ok,ale chce wiedziec nie chce zeby sciemnial

Gość [oighkp]
up

Gość ja pani wasza
naiwniara

Gość malineknn
jeżeli to serio wasza rozmowa to masz ciotę zamiast faceta...

Gość [oighkp]
malineknn tak,nasza rozmowa dlaczego ciote???

Gość malineknn
bo każdy normalny przestał by z Tobą dyskutować, ty do niego pretensje a on jak głupi się tłumaczy.... więc albo serio ma coś na sumieniu, albo jest ciotą.

Gość ale masz babo problem
żeby nie było-jestem kobietą powiem Ci tak-po rozstaniu z moim byłym też wywaliłam gumki jakie nam zostały bo kojarzyły mi sie z nim, nie miałam ochoty na sex, bylam zla na niego i je wywalilam odwróc sytuacje u ciebie zostaja prezerwatywy, ty jestes na niego wsiekla i je wywalasz on po jakims czasie wraca, gumek nie ma pyta sie gdzie sa ty mowisz ze wywalilas (zgodnie z prawdą) on nie wierzy fajnie?

Gość [oighkp]
ja chce tylko wiedziec czy to moze byc prawda ,ze z nikim nie spal i wyrzucil, czy to jest mozlwie czy jednak na 100% sciema

ales ty glupia i upierdliwa:O a ten tekst, ze pytalas 3 facetow na facebooku to juz w ogole dziecinne zagranie. Ja na miejscu twojego faceta po tym tekscie nie gadalabym z toba dalej, bo myslalabym, ze jestes zdrowo jebnieta.

Gość qdrrq2rdq
mieliscei durna 25 latko przerwę w związku,a więc seperację i nie wymagaj za tamten okres wiernosci. Bardzo głupia jestes jak dopytujesz sie o prezerwatywy sprzed 3 m-cy. Na miejscu tego faceta przerżnełabym cię ejszcze parę razy i powiedziała bye idiotko.

Gość ale masz babo problem
skoro mu nie wierzysz to jaki to ma sens? brak zaufania nie idzie w parze ze związkiem jestes sklonna uwierzyc obcym, niz swojemu facetowi? conajmniej zastanawiajace.... 🖐️

Gość malineknn
EwelinaEwa ja już po tekście ale pierdolisz przestałbym z nią gadać. albo "lubiłam te niebieskie gumki" wtf? jak można lubić gumki ? "jak sie przespales to chce wiedziec, ale sie przebadaj czy nie zlapales czegos nie zamierzam chorowac przez twopje nieodpowiedzialne wyskoki" a to już bylo wyjątkowo żałosne.... no ale skoro nie ufasz swojemu facetowi to odejdź.,... a tech gach to ciota.... nie dość że jeszcze z nią gadał to uważa że w 3msc 10 gumek to dużo.....

Gość dissolved girl
Pogódź się z tym, że mógł bzyknąć jakąś laskę w tym czasie i tyle. A z czyjej winy było rozstanie?

Gość Ej ej ejjjj?????????
W gimnazjum maja teraz wolne? Chyba nie!!!! No to do książek bo nie będzie promocji do nastepnej klasy. Facet zużyłte środki z inną dziewczyną, Nie dziwię mu się. Jesteś niedojrzała, wredna, lubisz" to" jak koń owies, przeklinasz...Nie szanuje cie...

Ale jaja. Ja tez lubie niebieskie gumki :D A co do faceta, to sadze ze sciemnia.

Gość zgnilizna miesna
seks bez ślubu jest grzechem i grozi cierpieniem pozuceniem nie da sie odtrącić pokuty wraca jako cierpienie np porzuceniem