Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na siebieeeee22

po raz 3 wycieniowałam włosy, po raz 3 żałuję

Polecane posty

Gość zła na siebieeeee22

za każdym razem daję się fryzjerce namówić każda mówi,że będzie dobrze, ale moje cienkie włosy wyglądają za każdym takim wycieniowaniu tragicznie:O

Gość tghyetr
Zmień fryzjera, we Wrocławiu nie płacisz jeśli jesteś niezadowolona. Robią z włosami co chcesz, nic nie sugerują. :classic_cool:

Gość dissolved girl
Cieniowanie to złoo, włosy przy takim cięciu wyglądają fajnie może z tydzień :o następnym razem bądź twarda i powiedz NIE :D i zmień fryzjera

Gość zła na siebieeeee22
ale to za każdym razem inny fryzjer, jeszcze nie znalazłam swojej fryzjerki mówię mu, że po wycieniowaniu to źle wygląda a on odp , że pewnie były źle obcięte , namawia a ja się znowu nałam nabrać

Gość pytajka pytająca
Ja właśnie jestem w trakcie obcinia włosów wycieniowanych.Chce je zapuszczać ale najpierw musze obciąć te moje pióra.Stopniowo je obcinam i juz widze ze są gesciejsze.Chcialam miec ich zawsze wiecej i prosilam o cieniowanie.Teraz wiem ze to jeszcze bardziej przerzedza włosy :O

Gość zła na siebieeeee22
ja też zapuszczam a teraz bedę musiała je podcinać:Oaby to cholerstwo sciąć

Gość dissolved girl
Ja niedawno w końcu obcięłam na prosto moje wycieniowane od paru lat kudły i kurfa odkryłam, że jednak wcale nie mam tak malutko włosów jak myślałam :D

Gość zła na siebieeeee22
ile czasu ci to zajęło?

Gość pytajka pytająca
dissolved girl ja juz tez odkrywam ze mam tych włosów sporo ;)

Gość dissolved girl
Trudno powiedzieć, cieniowane miałam od paru lat :o oraz grzywki we wszystkich możliwych konfiguracjach. A jak w końcu zapuściłam przód, to poszłam za ciosem i ścięłam się na takiego dłuższego boba, nieco przed ramiona.

Gość dissolved girl
Najgorsze jest, jak się końcówki rozdwajają przy cieniowanych włosach - to jest potem nie do opanowania. I takie obrzydliwe miotełki się robią :o przez jakiś rok chodziłam w związanych włosach i zapuszczałam.

Gość zła na siebieeeee22
ok, to ja będę systematycznie podcinać mam lekko przed ramiona i nie chce radykalnie ich scinac

Gość zła na siebieeeee22
ja tez chodze w spietych bo koncowki nie dosc ze sie wywijaja to sie robia piora