Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takbardzosiebojeporoduuu

POROD W UK-LONDYN ZAPRASZAM SERDECZNIE!!

Polecane posty

Witam! Niedlugo rodze i strasznie boje sie porodu..czy to naturalny czy cc poprostu sie BOJE PANICZNIE!Jak wygada porod w uk?czy nacinaja przy naturalnym???czy personel jest mily??jak to wszystko przebiega bo niemam pojecia, pozdrawiam i jak to jest z tym cc bo mi np niechca zrobic i ciagle namawiaja na naturany wiec chyba tak jednak zrobie...jak jest PO PORODZIE?co z bliznami, pochwa, seksem??panikuje!

wypowie sie ktos?

?

ty sie ciesz ze rodzisz w uk- bo tu za epidural, porod w wodzie i inne atrakcje doplacac nie musisz sn- jest spoko (sama tak rodzilam) i nie nacinaja jak nie ma potrzeby ja mialam calkiem spoko porod- i chwile po- jak sie ogarnelam poszlam pod prysznic na 2 dzien do domu- polozne i panie z poradni przychodzily i doradzaly nie ma stresu- bedzie dobrze :) z jakiej dzielnicy klikasz? :)

Drugi raz przyjdzie mi rodzic w UK,a 3 wogole,jestem super zadowolona,opieka mila ,jedzenie dobre,odzdzial czysty a i znieczulenie na zawolanie...|Nie bylam cieta za drugim razem,mialam chronione krocze,w domu bylam po 6 godzinach od porodu.Powodzenia !

east ldn