Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę głupie pytanie :P

mam pytanie, nigdy nie miałam faceta, a teraz

Polecane posty

a teraz powiedzmy ze pojawił się ktoś dla mnie wazny czy pytania 'jak Ci mija dzień' to są normalne pytania? tzn. czy można wysłac takieggo smsa? jest taki standard? :P ludzie w związkach tak do siebie piszą? ja wiem że to idiotyczne pytanie, ale naprawdę nie mam pojęcia :)

Gość jak pisze na powaznie
hehe, pytanie jak pytanie, takie sympatyczne zagajenie rozmowy ;) ważne żeby potem nie gadac cały czas o pogodzie :P

Gość mastes1
weź zrób coś dla nas i sprzedaj komputer

dziękuję za wypowiedzi :) to dla mnie zupełnie obcy ląd i właściwie sama nie wiem jak się zachowywać- bo własnie nie wiem czy to nie takie 'nudne' pytać jak mu minął dzien... :D

Gość jak pisze na powaznie
jak dla mnie to nie ma nic nudnego w takim pytaniu, to rozpoczecie rozmowy, która sama wytwarza aktualnie ciekawy temat :classic_cool: mnie np wkurzali zawsze przemądrzali gogusie, którzy nie mogli pogadac na luzie (patrzyli z góry sztywnym okiem), tylko zawsze zarzucali jakims morderczo nudnym intelektualnym tematem, zeby sie popisać i wyjśc na głębokich. :P unikam tego typu ludzi bo mnie męczą, Twój chlopak tez pewnie nie będzie Cię oceniał w takich kategoriach, tylko będzie chciał przyjemnie spędzić z Tobą czas :P

to ie jest mój chłopak jeszcze:classic_cool: :P mam nadzieję, że to pytanie nie będzie dla niego 'męczące' kurde :P durne wątpliwości, nigdy sie nie zastanawiam 3godz nad wysłaniem smsa :P