Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inna1990

Była dziewczyna mojego chłopaka w coś gra

Polecane posty

a więc w skrócie to chodzi o to że była dziewczyna mojego chłopaka w coś gra. na początku kłuciłyśmy się pózniej się godziłyśmy wiem że jej na nim zalezało. teraz niby jest dobrze . jak się widzimy gdzieś na imprezie to przylatuje do mnie całuje mnie itp... jaka to ja jestem kochana teraz robi przyjęcie urodzinowe wszystkich zaprosiła oprócz nas a wczesniej rok temu mówiła ze nas zaprosi. i tak bysmy do niej nie poszli bo mój chłopak cy się nie zgodził. ale chodzi o zasadę. niby ona ma chłopaka ale mam wrażenie jak jej patrze w oczy że ona nie jest ze mna szczera wydaje mi się że ona jeszcze cos do niego czuje. co ja mam o tym sadzic pomocy bo zgupieje nie daje mi to spokoju

Gość dbbfchfdb
A to jakaś Twoja koleżanka?? Znałyście się wcześniej??

Gość może ona gra
w Terisa ?

no to tez jest długa historia. tak zanłyśmy się ;/ spotykałam się kiedyś z takim chłopakiem co mi się podobał co jak sie okazało krecił z nią jak ona się dowiedziała ze on do mnie przyjeżdza to wypisywała do niego że ma do mnie nie przyjeżdzać mimo że była wtedy z moim obecnym chłopakiem. to wszystko jest strasznie poplątane. nie wiem czy ja mam jakiegoś pecha ciągle trafiam na nią.

ja juz jestem z swoim chłopakiem 3 lata niedługo pobieramy się ale ona ciagle nie daje mi spokoju pląta mi się po głowie chciała bym znc prawde o co jej chodzi wtedy bym sobie dała z nią spokuj a tak ciągle różne mysli mi chodzą po głowie sama juz nie wiem