Gość tazagubiona Napisano Maj 8, 2012 Na początek chcę powiedzieć, żebyście nie myślały o mnie źle. Ale już kompletnie nie wiem co robić. Imiona podam jako M, i D. No więc zaczne od tego że dwa lata temu poznałam faceta M. I przyznam się, że się zakochałam. w sumie nie mogę powiedzieć że razem jesteśmy, bo facet miał i ma problemy i się nie odzywa. Za pierwszym razem nie odzywał się dwa tygodnie, za drugim 4 miesiące ale teraz znów się nie odzywa. Ma problemy, wiem i obiecałam sobie że na niego poczekam. Wiem, że mnie kocha, ale jak to kobieta mam wątpliwości... Teraz w moim życiu pojawił się ktoś jeszcze facet D. nie chciałam tego, ale wiadomo że serce nie sługa. Spędziłam z nim dużo miłych chwil, i wiem że mnie kocha. Polubiłam go. Jest opiekuńczy, zawsze ma dla mnie czas.Ale dalej myśle o M... Jestem zagubiona, można powiedzieć że jestem w czarnej dupie. Nie chcę nikogo zranić, nie jestem dwulicowa i z dwoma napewno nie będę. Ale co jeżeli M się odezwie, co ja wtedy zrobie? Porzuce nagle D i zaczne normalne życie z M? Nie chcę tego. Powiem z czystym sumieniem że dalej kocham M, ale też czuje coś do D.. Może gram nie fair.. zdaje sobie z tego sprawe, ale jak każda kobieta potrzebuje miłości i mężczyzny. Boję się tego co będzie, naprawdę nikogo nie chcę zranić. Pomóżcie, co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach