Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boniaha25

Pomocy!!!musze zrzucic 6kg w 3 tygodnie

Polecane posty

Gość boniaha25

Witajcie :) Mam pewien problem. Otoz moja najlepsza przyjaciolka 26 maja wychodzi za maz, jestem swiadkiem na jej slubie i mam ogromny problem. Otoz mieszkam w stanach i jak jest tu juz przyjete na jej slubie bedzie druzbowac kilka par. Kazda dziewczyna ma identyczna sukienke , uszyta na miare przez krawcowa... I tu pojawia sie problem , WYMIARY na suknie mialysmy juz w pazdzierniku ubieglego roku, wczoraj bylam u tej krawcowej po odbior sukienki, co sie okazalo moje jedzenie po 20.00 czekolady nie poszlo na marne :P Sukienka nie chce sie dopiac, i mam straszna lipe ;/ Musze sie w nia jakosc wcisnac mam na to 3 tygodnie. wczoraj odwiedzilam dawno zapomniana juz silownie , akurat z sportem nie mam problemow bo wiem jak cwiczyc i nie sprawia mi to problemow jednak chcialabym sie was poradzic co powinnam jesc , i jak jesc zeby posilki wspomogly moje cwiczenia i zebym chociaz schudla 5 KG!!!:):):) z GORY DZIEKUJE ZA PORADY... DODAM TYLKO ZE MAM 25 lat, 179cm , i na dzien dzisiejszy 67kg, moja waga przez dlugie lata utrzymywala sie w granicach 60 -62 kg.

Gość ja kiedys schudlam
przez dwa tyg 5 kilo ale pozniej mialam efekt jojo, ale jadlam 1200 kcal dziennie,przewaznie warzywa,kurczaka,duzo bialka,nie jadlam slodyczy,nie cwiczylam,ale bylam gloda strasznie, mozesz sobie zrobic diete 10 dniowa ponoc chudnie sie na niej do 6 kilo

Gość boniaha25
dziekuje za porade, jednak chcialabym uniknac efektu jojo. chcialabym potem utrzymac ta wage, z silowni nie mam zamiaru rezygnowac, ale wiaze sie to jednoczesnie z tym ze jedzenia takze powinno sie pilnowac a ja jestem bardzo ale to bardzo nie systematyczna jezeli chodzi o posilki :(

Gość kulturalnaKultura
Dieta 300-500 kcal i spokojnie to zrzucisz, tylko musisz potem stopniowo dokładac kcal żeby nie było jojo :)

Gość boniaha25
o matko 300-500 kcal ,,, to co ja moge jesc jablko dziennie do tego kromke chleba? :(

Gość jakie 300 kcal
dziennie,jedz 1200 i cwicz i schudniesz na bank 5 kilo,ale jedz do kazdego posilku bialko,syci na dlugo,mozesz nie jesc po 17 jak dasz rade,tez pomaga. powodzenia zycze

Gość aha i najlepiej
jesc duze sniadania,nie ma napadow glodu ciagu dnia

polecam diete sb , jezeli bedziesz sie trzymac zasad powinnas zdrowo tyle schudnac

Gość Ecklites
Hmmm, efekt Jojo zawsze jest problematyczny, ostatnio śledziłam kilka różnych sposobów diet, i ponad połowa z nich była bez użyteczna, ta waga zawsze wracała, jedyna dieta według mnie która jeszcze dawała sobie rade z tym to była dieta oświeconego kochanka, skuteczne, szybko i bez efektu jojo. http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/jak-szybko-schudnac-w-przyjemny-sposob/