Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś pomoże

Jak się robi sos pieczarkowy do placków ziemniaczanych???

Polecane posty

Gość czy ktoś pomoże

Zrobiłam ostatnio placki z takim sosem wg przepisu znalezionego w internecie. Wyszedł mi ten sos mdły, nijaki i bardzo gęsty - taki bardziej jajecznicowy niż obiadowy (chociaż jajek w nim nie było, tylko śmietana) Powiedzcie jak Wy go robicie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie podbija smak
seler,nać,do pieczarej idealny. a smietane sprawdzaj bo jest z zageszczaczem i jak sie "redukuje" sos to gestnieje momentalnie kazdy pewnie robi na swój sposob jak Ci nie wychodzi,rob z torebki knora,albo mysliwski kiedys korzytalam z taki sosow i nie byly zle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktoś pomoże
Dziękuję. Właśnie nie chcę robić z proszku. Co naturalne, to naturalne :) Może faktycznie śmietana była z jakimś zagęszczaczem, bo ten sos nie był ani trochę płynny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×