Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamyylleeekkk

Dziewczyny czy podnieca was widok faceta.....

Polecane posty

Gość Kamyylleeekkk

Dziewczyny czy podnieca was widok faceta któy się masturbuje ? Przykład : sąsiad z bloku naprzeciwko, ukradkiem dojrzany przez okno, chłopak masturbujący się publicznie w odludnym miejscu lub w samochodzie na poboczu itp Jak byscie zareagowały na taki widok.. Jezeli nie podnieca to jakie uczucia w Was wywołuje.. Bardzo proszę o sensowne odpowiedzi.. :]

Gość grant
ostatnio widziałam goscia w parku jak sie onanizował. Ja jadlam hamburgera. popatrzylam, hamburgera zjadlam i poszlam dalej.a i po drodze kupilam cole

Gość adsafwefd
trzeba uciekac :D to jest reakcja, a potem chce mi sie wymiotowac

Gość Kamyylleeekkk
Hmm.. Rozumiem przez to ze raczej obrzydzenie? Pytam bo planuje wybrać się na publiczną masturbację, a nie chce siać zgorszenia, tylko wolałbym wywołać podniecenie..

Gość oj chłopcy
lecę - bo ja latam:) na chodzenie szkoda mi czasu hehe :P patrzę - facet facet? co on robi ? ?? aha ok i lecę dalej - generalnie onanizowanie się w miejscach publicznych jest dosyć niesmaczne - chyba, że jest się bezdomnym i cały świat jest twoim domem heheh

Gość oj chłopcy
oj ja chciałam powiedzieć to samo - tylko chyba mi nie wyszło hahaha :)

Gość a co mi tam!
mnie nie podnieca

Gość zwyczajnie
nie,nie podnieca z jednej strony śmieszy z drugiej ,żal,że musi sam na drucie robic:D

Gość malefic
z tego co tu czytam to chyba daruj sobie chłopie ten autoerotyczny tour po mieście;) bo wygląda na to że możesz podjarać jedynie siwych gejów;) a to może być ryzykowne;)

Gość jhkhjkhjjjjj
Mnie to bardzo podnieca jak oglądam taki onanizm męski w internecie. Jak bym zareagowała jakbym to widziała na żywo to nie wiem.